ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Omul de afaceri George Becali a declarat că în acest an va inaugura, în zona Băneasa din București, un spital oncologic, cu o capacitate de 150 de paturi.

Potrivit omului de afaceri, citat de Capital, investiția în noua unitate spitalicească se ridică la 10-15 milioane de euro. Becali a precizat că va angaja circa 50-60 de medici în cadrul acestui spital. "Vor exista și medici voluntari din cadrul bisericii, însă cei angajați vor avea salarii consistente, pornind de la 2.000 de euro pe lună", a explicat Becali.

Acesta a mai adăugat că, în două luni va inaugura, o clinică de tratament ambulatoriu pentru bolnavii de cancer, pe strada Virgiliu, în centrul Capitalei. "Este vorba de tratamente prin metode alternative, Citostaticele vor fi folosite în proporție de 10%. Aparatura a fost comandată de curând și așteptăm să echipăm clinica", a explicat Becali. Potrivit acestuia, investiția în aparatură este de câteva milioane de euro. Ambele vor avea contract cu Casa de  Asigurări de Sănătate iar parte din tratamente vor putea fi decontate.