ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul prezentator TV de la Bloomberg, Paul Gage, a murit într-un spital din Londra, după ce a așteptat patru ore la urgență, chiar dacă a ajuns la spital în 10 minute de când a solicitat salvarea. După ce a fost preluat de medici, prezentatorul a murit în timp ce era investigat, potrivit dcnews.ro.

Paul Gage a suferit o hemoragie internă gravă.

În ciuda acestui grav incident, la meciul dintre Steaua și Manchester City, Ambasada Marii Britanii la București a elaborat un ghid pentru suporterii englezi, în care au fost sfătuiți să stea departe de români, să fie atenți la hoții de buzunare și să se ferească de spitalele de stat din România.

Chiar dacă Ambasada Marii Britanii critică spitalele din România, în țară există coduri de urgență, în funcție de care pacienții sunt preluați, fără a sta la coadă până le vine rândul.