ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ninel Peia, fost deputat, a publicat scrisoarea unui ofițer cu grad înalt din Armata romțnă, care dorește să rămână anonim, legată de vaccinarea obligatorie și legătura dintre imunizarea forțată și cancerul la copii.

Ministerul Sănătății pregătește o lege potrivit căruia vaccinarea copiilor este obligatorie pentru înscrierea la grădiniță sau la școală.

Iată scrisoarea publicată de Ninel Peia:

„De ce este oare atâta cancer în ultimul timp la copii? Ochii erau plini de lacrimi. Lacrimi au început să picure și în inima mea.

Citeam undeva că nevăzutul poate fi văzut privind cu inima. Nevăzut mister pentru ochii noștri, orbiți de grija zilei și de vederea celor cu mulți bani. Cancer, def. Dex, = toate formele de tumori maligne care se caracterizează printr-o creștere atipică și rapidă, cu tendința de invadare a țesuturilor vecine. Constat, ca nespecialist, că e o formă de autodistrugere a organismului. Și continui silogismul. În mod firesc, fără ajutoare nocive externe, noi suntem creați perfecți. Și organic. Pentru a ajunge la reacții sursă de cancer, avem nevoie de stimuli externi. Ei au fost și sunt tot mai mulți, cu vrerea sau fără vrerea noastră. Și aici dăm de ce e mai grav: ceea ce ni se bagă pe gât fără să vrem și fără să fim întrebați , ceea ce se încearcă tot mai elegant, cu drepturile omului "pe masă".

Implementăm imunizarea artificială ca un bine suprem, pe care îl promovăm agresiv, suprimând orice opoziție sau îndoială și înregistrăm tot mai multe cazuri de cancer, iar în ultimele decenii, la vârste tot mai precoce.

Prin imunizare artificială - pe lângă adaosuri de mercur, plumb etc. - se introduc în organisme boli atenuate sau inactive. Cu acestea se agresează sistemul imunitar - imatur până la vârsta de trei ani, obligându-l să reacționeze nefiresc pentru a se apăra. Astfel, pe lângă alte neajunsuri, e forțat să producă execese de apărare care provoacă creșteri rapide și atipice de masă celulară, care trebuie să fie duse tot de corpul în care se cresc, deci de țesuturi vecine, care nu le pot recunoaște ca proprii și nici coabita normal cu ele.

Așadar, cercetând cu ceea ce vine din inima, cred că e evidentă una dintre principalele cauze care duc la cancer tot mai frecvent la copii.

Atenție! Copiii nu sunt ai statului. Ignoranța la problemele serioase, nu grațierea sau altele, ne poate ucide copiii. Nu e un rău tratament aplicat minorului o acțiune/inacțiune în a refuza cancerul, incomparabil mai periculos decât orice boală a copilăriei". Oare interesează pe cineva?”, se arată în scrisoare.

Fostul deputat Ninel Peia a fost exclus din PSD în toamna lui 2016 din cauza părerilor sale despre vaccinuri.