ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul independent de 22 de ani, Rav Arora, din Vancouver, Canada, arată, într-un articol pe blogul său, preluat și de Brownstone Institute, de ce sprijinirea fără rezerve din partea mass-mediei a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 „a fost o trădare totală a misiunii fundamentale a mass-mediei: tragerea la răspundere a celor puternici și corupți pentru faptele lor rele”. Preluăm mai jos, în traducere, articolul său:

Cu câteva săptămâni în urmă, am publicat o poveste-bombă în care am dezvăluit discuțiile mele private cu editorii de la publicații de top care au respins categoric materialele mele critice privind ordinele de vaccinare obligatorie anti-COVID-19.

De exemplu, un editor a afirmat clar poziția fermă „pro-vaccinare” a publicației sale, care nu putea fi schimbată:

„Așa cum am spus de multe ori înainte, suntem un ziar pro-vaccinare și, personal, îmi doresc doar ca toată lumea să se vaccineze. Deși vă respect decizia de a nu face acest lucru (și sunt de acord că pedeapsa cu închisoarea pentru cei care nu o fac este exagerată), nu sunt interesată de articolele de opinie care par să argumenteze împotriva vaccinării anti-Covid sau orice altceva.”

În general, articolele mele care documentau cu privire la evenimentele adverse ale vaccinului au fost respinse de instituțiile media majore și alternative.

În calitate de jurnalist independent de 22 de ani, care se face cunoscut prin ceea ce scrie, am considerat că este o trădare totală a misiunii fundamentale a mass-mediei: să-i tragă la răspundere pe cei puternici și corupți pentru faptele lor rele.

Acesta a fost motivul pentru care am intrat în jurnalism la vârsta de 19 ani și am ajuns să scriu mai multe povești, cum ar fi despre traumele ignorate ale locuitorilor pe străzile din Minneapolis, unde se comit frecvent crime, după revoltele și a cererile pentru „definanțarea poliției” în urma morții lui George Floyd.

După prima mea poveste care dezvăluie părtinirea absurdă pro-Pharma manifestată de către mass-media corporatistă, acum vă dezvălui un incident (aproape) tragic care arată cât de periculos și de iresponsabil a fost sprijinul jurnalistic pentru vaccinurile ARNm în timpul pandemiei.

După cum am arătat, am intrat recent în contact ocazional cu un editor de la unul dintre aceste ziare americane de top (căreia îi voi da pseudonimul „Ben” pentru a păstra confidențialitatea) care mi-a respins continuu toate raportările despre miocardită indusă de vaccin, din cauza poziției lor pro-vaccin.
Când i-am prezentat materialul unuia dintre ceilalți editori ai lor, el a răspuns astfel:

„Rav, îmi pare rău, dar nu vom publica niciun articol anti-vaccin.

Cred că riscul este total exagerat și amplificat de către «experții» de dreapta care nu au nicio grijă pentru sănătatea publică. Acestea sunt cele mai sigure vaccinuri pe care le-am avut vreodată și practic toată lumea caută să beneficieze de ele.”

Însă, într-un cadru neoficial, am început să discut cu Ben despre modul în care avea o poziție opusă față de cele autoritare pro-vaccinare obligatorie ale colegilor săi:

„Opiniile mele au fost foarte diferite de cele ale celorlalți editori de acolo. Toți erau în favoarea pașapoartelor pro-vaccin. Îmi amintesc că am fost uluit când colegii mei au spus că acestea sunt «cele mai sigure și mai eficiente vaccinuri care au existat vreodată»”.

După o comunicare extinsă, mi-a dezvăluit o experiență terifiantă pe care a avut-o după a doua vaccinare cu Pfizer:

„La aproximativ 7 ore după cea de-a doua doză, eram în pat și am început să tremur. Inima a început să-mi bată cu putere. Apoi tremuratul s-a agravat, iar inima îmi bătea atât de tare încât simțeam că va exploda.

Fiecare bătaie durea. Am continuat să tremur și inima mi-a bătut așa ore întregi. Aveam transpirații calde și reci.”

Nimic din toate acestea nu este o surpriză pentru oricine a urmărit și a vorbit despre cazurile de miocardită indusă de vaccin. Ben este un tânăr, în vârstă de 32 de ani, în formă excelentă, care face exerciții regulat. Oricine vede imagini cu el poate spune că rareori lipsește o zi de la sală.

El a explicat în continuare:

„M-aș fi dus la spital, dar, sincer, deliram și nu eram în cea mai bună formă mental. A fost extrem de înfricoșător. M-am trezit și inima încă îmi batea tare, dar nu foarte rău. Mă durea tot corpul și abia puteam să merg.”

Această experiență l-a condus la următoarea concluzie rațională:

„Am hotărât că asta va fi ultima mea injectare anti-COVID.”

Din fericire, simptomele cardiace acute ale lui Ben s-au diminuat după câteva zile și a revenit la normal în câteva săptămâni. În mod nechibzuit, nu a mers la un cardiolog să-l consulte, dar și-a dat seama, după recomandarea mea, că ar trebui, deși au trecut doi ani de când s-a vaccinat cu două doze.

După cum au afirmat cardiologi precum Dr. Anish Koka, implicațiile pe termen lung ale miocarditei induse de vaccin rămân necunoscute, chiar dacă simptomele se diminuează în săptămâni sau luni. Cardiologi din SUA și din străinătate, precum Koka, au observat o creștere vertiginoasă a cazurilor de miocardită la bărbați tineri în vara și toamna lui 2021.

După cum am relatat anterior, țările cu baze de date naționale care urmăresc leziunile cardiace, precum Franța, Israelul și Germania, au înregistrat o creștere în urma lansării vaccinurilor ARNm.

Am vorbit cu dr. Koka despre experiența lui Ben în urma primirii vaccinului ARNm și nu a avut nicio îndoială că vaccinul a fost cauza:

„Având în vedere ceea ce știm despre vaccinurile ARNm și modul în care acestea afectează inima, cazul povestit de tine arată o reacție adversă legată de vaccin.

Se poate să fi fost o tahicardie legată de vaccin sau o aritmie.

Sfătuiesc pacienții care au acest complex de simptome să fie evaluați medical, indiferent dacă au primit sau nu un vaccin.

Acest lucru va ajuta pacienții să-și dea seama care este riscul în urma vaccinărilor viitoare și, deși morbiditatea cardiacă severă cauzată de vaccinuri pare a fi rară, cel mai bine este să mergeți pentru a fi evaluați de un cardiolog pentru a vă asigura că nu sunteți unul dintre care se îmbolnăvesc foarte tare, foarte repede.”

Ca și în majoritatea cazurilor de miocardită, activitatea fizică este de obicei limitată timp de două până la trei luni. Ben s-a făcut bine în scurt timp și și-a reluat activitățile normale, deși poate că ar fi fost sfătuit [să ia o pauză] dacă ar fi consultat un cardiolog. Koka mi-a explicat de ce se recomandă o pauză [de la activitățile fizice] de 60 până la 90 de zile:

„Cele două luni de pauză sunt recomandate din cauza riscului de aritmie severă care se poate dezvolta la pacienții care au o cicatrice mică. Este o măsură de precauție.”

În acest caz, vaccinul nu l-a făcut pe Ben inactiv, cum s-a întâmplat cu nenumărați alți bărbați tineri ale căror simptome cardiace acute după vaccinarea ARNm i-au adus la un pas de moarte. Un membru al forțelor de ordine în vârstă de 38 de ani, pe care l-am intervievat pe Substack anul trecut, a fost la un pas să moară după a doua doză de vaccin mARN:

„M-am gândit că nu o să-mi mai văd niciodată prietena și familia”, a spus el. „A fost cea mai înfricoșătoare perioadă din viața mea.”

La câteva ore după ce a ajuns la spital, medicul lui a spus: „Ești foarte norocos. Dacă ai fi așteptat mai mult, ai fi murit.”

Din fericire, spitalul la care se afla avea o unitate specializată de cardiologie care a putut să diagnosticheze și să trateze rapid starea lui care îi punea viața în pericol. Doctorul l-a diagnosticat definitiv cu miocardită indusă de vaccin care provoacă aritmie cu risc ridicat, tahicardie ventriculară și miopatie cardiacă.”

Ca jurnalist, nu pot spune mai mult decât ceea ce arată faptele disponibile, dar, așa cum este clar de atât de mult timp, vaccinurile ARNm nu au fost benefice și sigure la nivel de populație pentru bărbații tineri și sănătoși – și totuși, Centrelor pentru Controlul Bolilor și Prevenire și Administrației SUA pentru Alimente și Medicamente nu le-a păsat!

Sper că publicațiile pro-vaccin să recunoască răul la care au contribuit [promovând aceste seruri periculoase].