ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cunoscutul avocat Thomas Renz din SUA a analizat documentele „Ghidului pentru industrie” al Administrației SUA pentru Alimente și Medicamente („FDA”) și a descoperit dovezi că e vorba de o crimă premeditată la scară globală.

„Nu am putut ajunge la nicio altă concluzie... Acestea sunt dovezi clare care arată că știau că produsele de terapie genetică pe care le-au numit în mod fals «vaccinuri» au capacitatea de a se transmite prin excreție [shedding], de a cauza cancer și de a ucide”, a scris Renz.

Renz a început prin a explica că vaccinurile ARNm Covid-19 nu sunt de fapt vaccinuri. „Este esențial ca oamenii să înțeleagă că serurile Covid-19 sunt terapie genetică”, a scris el într-un articol publicat pe 9 ianuarie.  

Renz a explicat că se știa dinainte, cel puțin din 2006, că terapia genică poate cauza o explozie de cancere. Acest lucru a fost dovedit într-un studiu din 2023 incluzând persoane cu „covid lung”.

Renz a atras atenția asupra unei lucrări științifice care dezvăluie că remediul propus pentru problemele cauzate de efectele injecțiilor COVID este un alt produs de terapie genetică.

În mod alarmant, beneficiarii acestei terapii au și capacitatea de a transmite boala altora, creând o potențială spirală a morții pentru umanitate în viitor.

„Acest lucru demonstrează o conspirație”, a concluzionat Renz, citat de thepeoplesvoice.tv

Companiile farmaceutice majore și guvernele globale au fost conștiente de faptul că aceste produse de terapie genetică prezintă riscul de a cauza cancer, chiar și la ani după injectare, potrivit descoperirilor lui Renz.

Un document, emis de FDA, HHS și CBER (Center for Biologics Evaluation and Research) în 2006, a dezvăluit că produsele de terapie genetică prezintă un risc de efecte adverse asupra funcției normale a celulelor, cu potențiale întârzieri de luni sau chiar ani ale manifestării, precum și riscul integrării materialului genetic în genomul primitorilor.

Subiecții studiului expuși la tehnologia bazată pe transferul de gene pot fi expuși riscului de evenimente adverse întârziate... activitatea biologică persistentă ar putea avea efecte adverse asupra funcției normale a celulelor, supunând subiecții la riscul apariției de evenimente adverse, dintre care unele pot fi întârziate cu luni sau ani.

Factorii care pot crește riscul de evenimente adverse întârziate în urma expunerii la tehnologia de transfer de gene includ persistența vectorului viral, integrarea materialului genetic în genomul gazdei, exprimarea prelungită a transgenei și expresia alterată a genelor gazdei... Integrarea materialului genetic dintr-un vector viral în ADN-ul genomic al celulei gazdă crește riscul unei transformări maligne.

De asemenea, expresia prelungită a transgenei poate fi asociată cu riscuri pe termen lung rezultate din creșterea neregulată a celulelor și transformarea malignă, reacții precum cele autoimune la auto-antigene și evenimente adverse imprevizibile. Expresia modificată a genelor gazdă ar putea duce, totodată, la evenimente biologice imprevizibile și nedorite. [Subliniere adăugată]

(Ghid pentru industrie: Studii clinice privind terapia genetică – Observarea subiecților pentru evenimente adverse întârziate, noiembrie 2006, pg. 2 și 3) https://www.genemedi.net/pdf/guidance_for_gene_therapy_clinical%20trials-FDA.pdf 

Transformarea malignă” se referă la procesul prin care celulele sănătoase devin canceroase.

În ciuda muntelui de dovezi solide, verificatorii de fapte încă încearcă să convingă masele credule că „vaccinurile” ARNm nu le schimbă ADN-ul, mai scrie Renz.

Mai mult, Renz a menționat un studiu realizat în 2023 care a analizat ADN-ul celular al persoanelor care se confruntă cu „covid lung”.

Cercetătorii au identificat gene asociate în mod distinct cu „vaccinul” Pfizer Covid BNT162b2 în celulele sanguine ale participanților. Renz a menționat: „Descoperirile lor oferă dovezi că vaccinurile ARNm Covid se integrează permanent în ADN-ul anumitor persoane care au primit vaccinul Covid”.

„Pur simplu spus, agențiile de reglementare știau că aceste produse se pot integra în genomul gazdei, că pot provoca cancer (transformare malignă), tulburări autoimune și evenimente adverse la ani de la injectare. De asemenea, luați în calcul faptul că, chiar și atunci când aceste produse nu se integrează în genom, expunerea continuă prin excreție poate crește riscul de cancer.”

Tehnologia ucigașă

„Știau că poate cauza cancer – la ani de la injectare –, iar acum, când există o epidemie de cancere, în mod uimitor, au o «soluție» gata de a fi aplicată. Iar soluția lor este un alt produs de terapie genetică care se scurge prin excreție!”, a subliniat el.

Drept dovadă, Renz a citat o lucrare publicată în prestigioasa revistă academică Nature Cancer Gene Therapy în 2015, care menționează:

Domeniul în schimbare rapidă al terapiei genice promite o serie de tratamente inovatoare pentru pacienții cu cancer. Progresele în modificarea genetică a cancerului și a celulelor imunitare și utilizarea virusurilor și bacteriilor oncolitice au condus la numeroase studii clinice pentru terapia cancerului, mai multe progresând către dezvoltarea unui produs în stadiu avansat.

Acest articol discută diferitele tipuri de produse CGT [terapia genetică a cancerului] pe care OCTGT [Office of Cellular, Tissue and Gene Therapies] le reglementează.

Produsele CGT prezintă posibilitatea excreției virale sau bacteriene, adică excreția/secreția de particule virale sau bacterii care ar putea fi transmise altor persoane. Deși virusurile și bacteriile pe care se bazează produsele ar putea să nu fie la fel de infecțioase sau la fel de virulente ca tulpina părinte a unui virus sau bacterie, posibilitatea transmiterii ridică probleme privind siguranța. O analiză a datelor colectate de la pacienți în studiile clinice de terapie genică a demonstrat că excreția vectorilor virali are loc în practică și este determinată în principal de tipul de vector și de calea de administrare a vectorului. Un model calitativ prezentat în studiu poate ajuta la stabilirea riscului de excreție având loc prin diferitele căi de excreție.

Husain, S., Han, J., Au, P. și colab. Terapia genică pentru cancer: considerații privind reglementarea pentru aprobare. Cancer Gene Ther 22, 554–563 (2015). https://doi.org/10.1038/cgt.2015.58