ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Denis Rancourt are un doctorat în fizică (1984, Universitatea din Toronto), a fost profesor titular la Universitatea din Ottawa și a publicat peste 100 de articole în reviste de știință de top. Rapoartele și articolele lui Denis pot fi găsite pe site-ul său, la denisrancourt.ca.  

Omul de știință a făcut parte dintre invitații la Summitul Internațional COVID, desfășurat pe 18 noiembrie în România, la Palatul Parlamentului. Mai jos oferim un fragment din discursul său, în care prezintă și date din România referitoare la excesul de mortalitate:

Să arăt acum situația din România. În România nu a existat un exces de mortalitate la început, imediat după anunțarea pandemiei, aceasta este o caracteristică doar a zonelor afectate din țările vest-europene. Dar apoi există un vârf masiv de decese în exces. (...) Știu că românii nu s-au vaccinat la fel de mult precum alții, dar totuși, afirmația din această lucrare teoretică [articolul care a apărut în Lancet Infectious Diseases în 2022] este că excesul de mortalitate ar fi fost acea linie roșie dacă nu ar fi existat vaccinurile. Dar ceea ce vedem când analizăm acest pattern este că apare un vârf chiar când începe lansarea vaccinurilor, apoi iar un vârf foarte mare când sunt lansate din nou, iar ultimul vârf de acolo este asociat direct cu dozele de rapel care au fost administrate. Mă voi uita aici în detaliu la sfârșitul discuției, când vorbesc despre România.

Acum, dacă ne uităm la mortalitatea în SUA pe grupe de vârstă, putem vedea grupele de vârstă, de la zero la 24 de ani, de la 25 la 44 și așa mai departe, înainte de a se vaccina, excesul de mortalitate exprimat ca procent din nivelul de referință al mortalității pentru grupa de vârstă. În perioada când a avut loc vaccinarea, structura de vârstă legată de mortalitate se schimbă drastic și se schimbă către persoanele mai tinere. Asta nu înseamnă că, din punct de vedere cantitativ, bătrânii nu mureau. Cele mai multe dintre decese sunt la vârstnici, așa cum ne-am aștepta, dar fenomenul este exprimat ca procent din valoarea de referință. Deci, în acești termeni, accentul se schimbă către cei mai tineri. Iar în SUA, excesul de mortalitate total în perioada COVID se corelează perfect cu sărăcia din fiecare dintre cele 50 de state ale Statelor Unite. Nu veți vedea niciodată așa ceva în știința socială, o corelație atât de puternică. Este foarte rară.

Nu numai că este o corelație puternică... Nu este doar o corelație, este o proporționalitate. Cu cât au fost mai mulți săraci într-un stat, cu atât au murit mai mulți oameni în acel stat. Direct proportional. Acesta e un alt lucru pe care virusurile nu îl fac. Ele nu aleg să omoare doar oameni săraci. Așă ceva nu se întâmplă. Nu este „semnătura” unei infecții virale. Așadar, modelul nostru cu privire la ceea ce a provocat mortalitate în marea majoritate a jurisdicțiilor pe care le-am analizat este următorul: Ei bine, în primul rând se referă la ceea ce au făcut guvernele. La impactul socioeconomic. Mulți oameni și-au pierdut locurile de muncă, contactele sociale, nu s-au mai ocupat de activitățile obișnuite, și-au pierdut poziția în societate. Un grad incredibil de stres. Au fost impuse reguli restrictive de tot felul. S-au exercitat presiuni instituționale asupra oamenilor. Au fost tot felul de condiții despre care știm.

(…) Vă voi arăta doar datele despre România. Din nou, sunt ani de muncă, mai mult de 30 de rapoarte științifice despre știința legată de COVID, pe care le puteți consulta pe diferitele mele site-uri, pe site-urile noastre. Dacă ne uităm la acestea, așa dovedim că vaccinurile au cauzat de fapt mortalitatea, de fiecare dată când a fost lansată o nouă doză, a avut loc imediat o mortalitate în exces. Acesta este cazul Israelului. Prin urmare, prima și a doua doză, apoi primul rapel, al doilea rapel și așa mai departe. Și puteți consulta [datele] pe grupe de vârstă, așa cum facem noi aici. 

Și ceea ce descoperim, după vârstă, toxicitatea vaccinului (pentru că am ajuns să înțelegem că vaccinul este o substanță toxică la care fiecare persoană va reacționa diferit, la fel ca în toxicologie - dacă dați mai multe doze, devine mai periculos pentru că există daune de la primele doze). Toate principiile toxicologiei sunt respectate aici, pe lângă dependența ridicată de vârstă. Deci, ceea ce am descoperit este că există o creștere exponențială a toxicității vaccinului per doză. Iar timpul de dublare [a toxicității] în funcție de vârstă este de patru sau cinci ani. Deci riscul de a muri la fiecare injecție se dublează la fiecare patru sau cinci ani.

Acestea sunt concluziile despre vaccinuri. Din această cercetare a datelor, suntem capabili să calculăm câți oameni au murit la nivel global, având în vedere că am studiat atât de multe țări și aflăm că 17 milioane de oameni în lume au fost uciși de vaccinuri. Acesta este numărul nostru. 

Vreau să vă arăt [datele referitoare la] România. Acestea sunt datele pentru România pe grupe de vârstă. Aceasta este corelația dintre lansarea vaccinurilor, în albastru închis, și aceste vârfuri uriașe ale mortalității în exces în România. Nu există un vârf inițial așa cum vedem în țările occidentale. Există acesta cu semnul întrebării despre care avem ipoteze și s-a întâmplat ceva foarte oribil în România care-l poate explica. Apoi avem decesele asociate cu vaccinul, iar ultimul este asociat cu rapelurile. Așa că în România am făcut o analiză preliminară cu privire la aceste rapeluri și am descoperit că au ucis – un deces la cinci sau la 10 injecții la persoanele de peste 80 de ani din România în urma rapelului. Aceasta este concluzia noastră, concluzie preliminară cu privire la datele românești.

Correlation-canada.org – pe acest site există studii evaluate de colegi, rapoarte științifice și lucrări uimitoare, precum și lucrări teoretice cu demonstrații... Trebuie să vă uitați peste aceste lucrări. Am demonstrat că, dacă acceptați epidemiologia teoretică așa cum a fost folosită de guverne, puteți arăta că, dacă dorim să protejăm persoanele în vârstă, cel mai rău lucru pe care îl putem face este să-i izolăm în casele de îngrijire și în casele lor. Este, cu certitudine, lucrul care va maximiza numărul infecțiilor și deceselor. Și noi am arătat că acum este o cercetare acceptată, revizuită de colegi, și că este un lucru valabil în general în cazul persoanelor în vârstă.