ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Protestul de joi, 17 august 2023, este un protest civic, nu politic!

Eu merg in calitate de cetățean apolitic, mama, cu studii medicale.

Am citit HG-ul cu atenție, pot dovedi că, deși nu scrie obligatoriu în HG, se subînțelege că vaccinarea va fi obligatorie.

Este chiar mai rău decât în cazul „vacccinării” Covid care nu a fost obligatorie, dar nu puteai participa ca student la cursuri, nu puteai beneficia de camera la cămin, erai condiționat la angajare sau presat constant la serviciu.

Deci voi fi mâine acolo, ca cetățean neafiliat vreunui partid politic, chiar dacă am văzut că și-au anunțat prezența și formațiuni politice.

Este o chestiune de viața si de moarte pentru noi și copiii noștri și dezavuez orice circ politic, orice incercare de a transforma această situație in campanie electorală. Nu pot să uit adunările publice ale unor partide politice de la care oamenii au plecat dezamăgiți, cu lacrimi în ochi. Nu pot să înghit așa ceva.

Să nu uităm că suntem într-un război spiritual și că cine intră in el cu alte intenții ascunse, se va autoexclude.

Ne vedem maine la ora 11.00 în fața Ministerului ce ar fi trebuit să fie al „Sănătății”!

Doamne ajută!

VIDEO MESAJ: