ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Observam o tendință continuă îngrijorătoare de stopuri cardiace care survin în rândul persoanelor care au primit vaccinul”, a spus cardiologul de renume internațional Dr. Peter McCullough, într-o emisiune la Real America’s Voice

„Acum avem date de la dr. Takehiro Nakahara într-un studiu [bazat pe rezultate de la] tomografii cu emisie de pozitroni (numite si PET sau scanare PET) asupra inimii, care arată ca aceste [tomografii] se modifică la aproape toți cei care au făcut vaccinul, pentru cel puțin șase luni sau mai mult, în cazul în care metabolismul inimii se schimbă.” „Este tulburător. Nu știm care sunt implicațiile”, a adăugat el, citat de VigilantFox.  

În postarea pe blogul său pe Substack despre acest studiu, el scrie: „De interes printre cei cu un braț inflamat după vaccin este că au existat diferențe mai izbitoare în rezultatele după scanarea inimii, similare cu modificările inflamatorii observate în braț și în inimă la autopsii, observate de către Schwab et al.”  

Dar vestea proastă nu se încheie aici. Dr. McCullough a menționat un studiu realizat de Krauson și colegii de la Harvard, care a descoperit ARNm blocat în inimă la persoanele care au murit în urma injectării anti-COVID-19.

De asemenea, dr. McCullough a scris: „Putem concluziona, probabil în funcție de cantitatea de ARNm din vaccin, de timp și de susceptibilitatea potențială individuală (inima unui sportiv, cardiomiopatie etc.), că unele persoane au vaccinul COVID-19 în mușchiul inimii. Implicațiile pe termen lung privind stopul cardiac, insuficiența cardiacă și alte probleme nu sunt cunoscute. Indiferent cât de mult încearcă comunitatea academică să minimalizeze [studiul lui] Krauson et al, această lucrare nu este o veste bună pentru Complexul Bio-Farmaceutic.”

Un alt studiu, din Germania, semnalat de Dr. McCullough, arată că „vaccinurile” Pfizer și Moderna sunt de-a dreptul toxice pentru celulele musculare ale inimii.

„Am prezentat un studiu recent al lui Schreckenberg și colab. care a adus dovezi despre cardiotoxicitatea directă a vaccinurilor ARNm Pfizer și Moderna asupra celulelor musculare ale inimii în decurs de 48 de ore”, a scris dr. McCullough. 

„Acest tip de informații preclinice privind siguranța ar trebui să determine stoparea totală a dezvoltării vaccinurilor ARNm și efectuarea de cercetări privind siguranța. Vaccinurile ARNm pentru bolile infecțioase vor codifica mereu proteinele străine care aparțin microbilor, cum ar fi viruși, bacterii și ciuperci. Întrucât ARNm forțează celulele mușchiului inimii să producă o proteină străină (non-umană), cercetarea lui Schreckenberg arată că toate vaccinurile ARNm viitoare vor cauza toxicitate cardiacă.”

„Prin urmare, avem o mulțime de informații care arată că aceste [„vaccinuri”] sunt dăunătoare pentru inimă și trebuie complet scoase de pe piață”, a concluzionat Dr. McCullough la Real America’s Voice.