ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ActiveNews își păstrează rezervele cu privire la justețea concluziilor MS și va demara o anchetă proprie cu privire la anunțul oficialilor guvernamentali.

„În primele opt luni ale acestui an, România a înregistrat 675 de cazuri confirmate de rujeolă în 23 de județe. 2 copii au murit. Un al treilea deces suspect de rujeolă a fost înregistrat zilele trecute, dar așteaptă confirmarea finală”, anunță azi Ministerul Sănătății, într-un comunicat de presă.

„Ministerul Sănătății condamnă în cei mai duri termeni campaniile iresponsabile împotriva vaccinării copiilor. Rezultatele acestora se traduc, de exemplu, în înmulțirea cazurilor de rujeolă de zeci de ori într-un singur an. (...) Cele trei cazuri de deces au survenit la copii sub vârsta de 1 an, adică sub vârsta la care se efectuează vaccinarea împotriva rujeolei (vaccinul ROR). Acești copii au murit inutil și fără sens. Într-o comunitate cu acoperire optimă a vaccinării, toți copii sub 1 an sunt protejați de așa numitul efect de protecție de grup. Mai simplu, cei trei copii decedați ar fi putut fi protejați prin neapariția rujeolei la copiii mai mari, trecuți de vârsta de vaccinare, dacă aceștia ar fi fost vaccinați.”

Sau dacă s-ar fi aflat în evidențele unor medici de familie, așa cum era firesc pentru niște bebeluși!  
Focarul de rujeolă în România nu a apărut nici azi, nici luna trecută. La 1 aprilie anul acesta, Ministerul Sănătății ne anunța: „Mobilizare, în regim de urgență, pentru desfășurarea campaniilor de vaccinare cu vaccin împotriva rubeolei-rujeolei-oreion (ROR)”. Era prima înștiințare despre epidemia de rujeolă.

Ȋn acel comunicat de presă însă, nu părinții erau cei arătați cu degetul, ca fiind responsabili pentru creștere numărului de cazuri de pojar. „Ministerul Sănătății a cerut astăzi tuturor direcțiilor de sănătate publică mobilizarea, în regim de urgență, pentru desfășurarea campaniilor de vaccinare cu vaccin împotriva rubeolei-rujeolei-oreion (ROR), în contextul apariției unui focar de rujeolă cu 79 de cazuri confirmate în județele Bistrița și Cluj”, se preciza în comunicatul emis la 1 aprilie.  

„Specialiștii de sănătate publică au constatat că zona afectată este reprezentată de mai multe localități din județul Bistrița Năsăud situate la granița cu județul Cluj, în care există comunități unde copiii nu figurează pe listele medicului de familie, ca urmare, sunt nevaccinați”, anunța Ministerul Sănătății, adăugând că „pe toată perioada evoluției focarului, direcțiile de sănătate publică implicate au întreprins măsurile necesare pentru identificarea cazurilor, contacților acestora și prevenirea îmbolnăvirilor. Astfel, au fost organizate acțiuni de vaccinare cu vaccin ROR a copiilor incomplet vaccinați/nevaccinați”.

Astăzi, din totalul celor 675 de cazuri confirmate de rujeolă, 219 sunt înregistrate în localități aflate „la granița dintre județele Bistrița Năsăud și Cluj”. Adică, fix în zona în care „există comunități unde copiii nu figurează pe listele medicului de familie, ca urmare, sunt nevaccinați”, așa cum ni se explica la 1 aprilie anul acesta.
Că nu sunt medici de familie care să monitorizeze periodic starea de sănătate a copiilor cu vârsta de sub 1 an, așa cum ar fi normal, nu este vina părinților! Ci chiar a Ministerului Sănătății! Ȋnsă Ministerul Sănătății refuză să pomenească astăzi despre lipsa medicilor pediatri în acea zonă, preferând să arate cu degetul înspre „campaniile iresponsabile împotriva vaccinării copiilor”. 


 

Conferința doctorului francez, consultant al Organizației Mondiale a Sănătății menționat de Olivia Steer: Nu înțelegem cum funcționează vaccinurile. În anii'60, milioane de americani au primit un vaccin tumorigen. Se poate întâmpla din nou!