ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doctors for COVID Ethics, un grup din care fac parte medici și oameni de știință din 30 de țări, care susțin etica medicală, siguranța pacienților și drepturile omului în răspunsul la COVID-19, a lansat cartea „Toxicitatea vaccinului ARNm”. Cititorii ActiveNews o pot descărca gratuit de AICI

Vaccinurile ARNm împotriva COVID-19 au cauzat vătămări grave și decese la o scară fără precedent în istoria medicinei, spun autorii, între care se află nume de savanți ca Dr. Sucharit Bhakdi și Dr. Michael Palmer sau experta financiară care a dezvăluit din planurile Marii Resetări, Catherine Austin Fitts

Aceste vătămări nu se limitează la vaccinurile COVID; ele sunt inerente tehnologiei ARNm. Prin urmare, trebuie să ne așteptăm ca viitoarele vaccinuri ARNm împotriva altor virusuri sau bacterii să fie la fel de toxice, scriu medicii. Tehnologia ARNm nu va fi niciodată în siguranță pentru vaccinarea împotriva oricărui agent infecțios.

Din prefața cărții:

Oricine este în viață astăzi poate fi iertat pentru că a experimentat PTSD (tulburare de stres post-traumatic) în urma tuturor aspectelor legate de COVID — blocajele, răspândirea panicii, mascarea, testele, cenzura, suprimarea tratamentelor eficiente, injecțiile experimentale impuse forțat, numărul mare de vătămări și decese. După trei ani de groază, este omenește să vrem să lăsăm aceste lucruri în urmă și să uităm. Totuși, cartea arată clar că, făcând asta, ne-am pune în pericol. Acest război nedeclarat împotriva umanității nu s-a încheiat și trebuie să ne înarmam noi înșine cu cunoaștere.

Scopul cărții este de a explica ce înseamnă toxicitatea vaccinului ARNm COVID-19 în contextul viitoarelor vaccinuri ARNm. Prezintă trei potențiale mecanisme care probabil explică ceea ce s-a întâmplat: (1) toxicitatea a nanoparticulelor lipidice; (2) toxicitatea proteinelor Spike induse de vaccin; și (3) răspunsul sistemului imunitar la acestea. Ea concluzionează că răspunsul sistemului imunitar la proteinele Spike este cel mai puternic factor toxic, întrucât așa dezvăluie autopsiile, în urma cărora s-au constatat inflamație și leziuni ale sistemului imunitar, iar constatarea este în concordanță cu mecanismele teoretice referitoare la vătămări.

Concluzia cărții este sumbră: „Fiecare vaccin ARNm viitor va determina celulele noastre să producă propriul antigen specific, legat de un anumit microb pe care îl va ținti. Prin urmare, trebuie să ne așteptăm ca fiecare astfel de vaccin să inducă leziuni imunologice la o scară similară cu ceea ce am constatat [în cazul vaccinului] împotriva COVID-19.” Recunoscând că o multitudine de vaccinuri ARNm sunt în curs de dezvoltare sau sunt deja pe piață – împotriva gripei, RSV, HIV, malariei, cancerului, alergiilor, bolilor de inimă, pentru a numi câteva –, aceste cunoștințe sunt pe cât de înfricoșătoare, pe atât de critice ca importanță.

Cartea este cuprinzătoare, bazându-se pe o vastă literatură științifică publicată, oferind informații necesare despre virusologie, imunologie și toxicologie. Oferă citări, ilustrații despre mecanismele virale și imune, precum și imagini ale țesuturilor celor care au murit în urma vaccinurilor COVID-19.

Capitolul despre epidemiologia evenimentelor adverse ale vaccinului ARNm COVID-19 este revelator, prezentând vătămările grave până în prezent. Aici aflăm că au fost administrate 13 miliarde de doze de vaccin COVID la nivel mondial — aproape două doze pentru fiecare persoană de pe planetă. Si SUA au distribuit 650 de milioane de doze, provocând milioane de evenimente adverse. Tipurile de leziuni sunt impresionante prin amploarea lor – incluzând miocardită, coagularea sângelui în întreg organismul și leziuni neurologice, imunologice și legate de reproducere. Cu toate acestea, CDC a avut îndrăzneala să spună că sunt vaccinuri „sigure” și să le recomande tuturor oamenilor cel puțin o dată pe an.

Ultimul capitol, al lui David Rasnick, descrie modul cum SIDA și HIV au devenit „planul pentru coruperea științei medicale”, situație care a continuat până astăzi. În anii 1980, dr. Tony Fauci a inițiat „știință prin comunicate de presă”, proclamând și impunând o narațiune total nedovedită despre SIDA.

Începând cu cel de-al Doilea Război Mondial — dar mai ales în ultimele decenii —, suprimarea dezbaterii și persecutarea disidenților a ajuns să fie aplicată în mod obișnuit în aproape fiecare domeniu major al științei în SUA. Este virulent aplicată mai ales în așa-numitele științe biomedicale...

Concluzia generală a cărții este ecoul lui Rasnick:

Nu putem interpreta acțiunile autorităților ca fiind „greșeli oneste”. S-au întâmplat prea multe lucruri care trimit fără echivoc către o agendă sinistră din spatele vaccinurilor COVID-19 bazate pe gene. Aprobarea în grabă, fără necesitate, amenințările directe și constrângerea, cenzurarea sistematică a științei oneste și suprimarea adevărului despre numeroasele victime ucise sau grav rănite de vaccin au durat mult prea mult timp pentru a avea îndoieli cu privire la intenție și scop. Guvernele noastre și organele administrative naționale și internaționale duc un război nedeclarat împotriva noastră, a tuturor... Acest război durează de decenii și ne așteptăm să continue și să escaladeze.

„Cunoașterea este putere. Precautia este ca o înarmare. Citiți această carte și păstrați-o ca referință până când vom reuși să întoarcem pagina acestui capitol întunecat al istoriei globale”, se menționează în finalul cuvântului înainte.