ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Săptămâna trecută a avut loc în Japonia cea mai amplă conferință de presă organizată până acum cu participarea principalelor instituții media cu privire la daunele asupra sănătății cauzate de „vaccinurile” Covid, relatează naturalnews.com.  

În primul video se vede o scurtă secvență din conferința de presă, în cadrul căreia a fost introdus un proces colectiv. Japonia are un program de compensare prin care victimele vaccinului COVID-19 pot primi despăgubiri pentru ceea ce li s-a întâmplat.

Potrivit subtitrării în engleză, tinerii care sunt singuri și trăiesc singuri pot primi doar câteva sute de mii de yeni drept compensație, sumă care pentru cei vătămați și debilitați grav nu este suficientă pentru a fi susținuți pe tot parcursul vieții.

În schimb, persoanele în vârstă care nu au alte persoane care să-i întrețină au dreptul în mod automat – în conformitate cu legile japoneze pentru compensarea vătămărilor cauzate de vaccin – să primească o compensație de 44,2 milioane de yeni, „ceea ce pare excesiv de disproporționat în comparație” cu compensația pentru persoanele mai tinere.

Scopul acțiunii colective este de a se asigura că tinerii și persoanele singure primesc, de asemenea, compensațiile de care beneficiază persoanele în vârstă pentru leziunile cauzate de vaccin, în urma căruia au rămas debilitați sau paralizați.

Al doilea video de mai jos prezintă o altă mărturie în conferința de presă. În video sunt în principal membri ai familiilor victimelor, care vorbesc îndurerați despre ce s-a întâmplat cu cei dragi după ce au ascultat de autorități și s-au inoculat pentru a „opri răspândirea”.

„Daunele cauzate de vaccin nu sunt deloc dezvăluite publicului”, afirmă persoana din video. „Informațiile nu sunt diseminate. Ei fac ca daunele cauzate de noul vaccin Covid să pară mai mici sau le ignoră cu totul. Oamenii mor, iar realitatea cu privire la ceea ce se întâmplă este ascunsă. Au dispărut oameni. Există oameni în prezent care suferă de efecte secundare și leziuni, dar abia este difuzată povestea lor de mass-media sau nu este difuzată deloc".