ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Recent răposatul (la 38 de ani) judecător Aurelian Murgoci de la Curtea de Apel era foarte speriat de covid. Voia ședințe de judecată prin videoconferință, ca să nu se îmbolnăvească”, a semnalat Marius Mioc în spațiul public.

În aprilie 2020, fostul președinte al Judecătoriei Sectorului 5 critica Ministerul Justiției și CSM pentru gestionarea crizei COVID-19, după cum scria site-ul MainNews.

Murgoci afirma intransingent: „Dacă ne ambiționăm să judecăm, putem provoca decesul unor oameni nevinovați”, titra site-ul citat.

„Părerea mea este că la nivelul celor care au decis ce cauze trebuie judecate nu s-a înțeles exact că infecția cu noul coronavirus nu este o simplă gripă, ci o boală care poate provoca daune ireversibile sau chiar decesul. Este adevărat, menirea noastră, ca judecători, este aceea de a judeca, de a face dreptate. Dar trăim vremuri fără precedent, în care, dacă ne ambiționăm să judecăm, putem provoca decesul unor oameni nevinovați”, afirma judecătorul.

Astăzi este mort. AVC.

Vedeți și Morți subite în magistratură: Procurorul Pavel Palcu a murit la 70 de ani, după un AVC făcut în decembrie. Fostul procuror Doru-Viorel Ursu, mort subit la 71 de ani. Avocatul Dumitru Rădescu, fost judecător, mort la numai 58 de ani