ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un medic de la Spitalul Județean din Galați a postat pe facebook o reacție incalificabilă la misiva unei viitoare mămici, Raluca Simion(FOTO), pe care aceasta o trimisese Spitalului Județean din Focșani. În scrisoarea deschisă adresată conducerii spitalului din Focșani, viitoarea mămică ceruse niște condiții minime, conform legii, pentru ea și copilul său.

Citind scrisoarea, medicul Iulian Mihăilă îi răspunde obraznic femeii, pe un ton incalificabil, relatează Vrancea Media. La solicitarea femeii de a i se permite să nască în ce poziție se va simți mai confortabil, doctorul îi spune că poate să o facă "stând în cap".

Doctorul îi spune în bătaie de joc femeii că este o "prințesă imperială", iar la dorința femeii de a nu fi epilată înghinal, doctorul îi răspunde cu întrebarea "Cum îți sună fofoloancă cu puroi la toaletă"?

Scrisoarea inițială a femeii, precum și reacția doctorului Mihăilă au fost publicate de către Vrancea Media. 

În final, supărat că mai multe femei au adus în discuție scrisoarea Ralucăi Simion, doctorul a găsit de cuviință să posteze o poză cu niște maimuțe care urlă, cu referire la "mămicile alea care au ținut morțiș să o aducă pe mama în discuție".