ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marele actor Jeremy Irons, deținător al Premiului Oscar și al Globului de Aur, a vorbit recent, într-o emisiune de televiziune, despre impactul avortului asupra femeilor. 
 
"Cred că femeile au dreptul să ia o decizie în acest sens, dar mai cred că Biserica are dreptate să spună că este un păcat. Pentru că păcatul reprezintă acțiunile care ne fac rău. Mințind, ne facem rău", a spus actorul britanic la Chris Evans’s show.

Irons a insistat asupra efectelor întreruperii de sarcină asupra minții și corpului unei femei, despre care nimeni nu ar avea curajul să vorbească dacă Biserica nu ar spune că e un păcat:
 
"Avortul îi face rău unei femei - este un atac fenomenal asupra minții ei și uneori și asupra trupului său. Dar se pare că noi ne cam ferim...Slavă Domnului că Biserica Catolică spune că nu e de acord, altfel, nimeni nu ar avea curaj să spună că avortul nu e în regulă", a spus actorul, potrivit The Guardian.
 
Jeremy Irons a lăudat România după vizita sa din 2012 în țara noastră.
 
Din păcate, avortul, divorțul și scăderea natalității au devenit fenomene dramatice și pentru societatea românească, având ca prim efect negativ diminuarea populației României.
 
Sâmbătă, 26 martie, se va desășura "Marșul pentru viață",  eveniment ce va fi organizat simultan în peste 130 de orașe din România și Republica Moldova. Tema din acest an va fi "Pentru viață, pentru femeie, pentru familie".