ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Managerul Spitalului Colentina, dr. Silvi Ifrim, este acuzată că le-a interzis cadrelor medicale din subordine să ia legătura cu presa. Decizia directoarei instalată de Gabriela Firea vine după ce în presă au apărut mai multe documente privind activitatea acesteia în funcția instituției.

Jurnalistul Mirel Curea, de la Evenimentul Zilei, afirmă că totul este tardiv, deoarece respectivele documente au ajuns deja în posesia autorităților competente și se întreabă, cu umor, cum va gestiona noua decizie a doamnei Ifrim, dat fiind faptul că este căsătorit cu o doctoriță aflată în subordinea acesteia.

"Disperată ca au ajuns la presa documente care pun în evidență fapte grave pe care le-a comis, Silvi Ifrim, managerul Spitalului Colentina și omul găștii Pandele-Firea, ii pune astăzi pe medici sa semneze de luare la cunoștiință cu privire la faptul ca nu au voie sa ia legătura cu presa.

Pe de o parte, demersul este trist de tardiv, toate documentele sunt deja la presă, bașca la DIICOT, ASSMB si CNAS, iar ele acoperă probatoriu fapte destul de greu de imaginat.

Pe de alta parte, personal nu prea stiu pe unde să scot camașa, ținând cont ca soția mea, dr. Carmen Curea, este medic la Colentina. Dacă o prinde managerul Spitalului Colentina ca ia legătura cu mine, diseară, când ajung acasă?", scrie jurnalistul EVZ pe Facebook.
 
Dr. Silvi Ifrim a fost numită director al Spitalului Colentina la începutul anului, după ce l-a concediat pe doctorul Bogdan Andreescu. Decizia a fost primită cu nemulțumire de medici și pacienți.