ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cred că vaccinarea obligatorie este singura soluție, a declarat Ministrul Sănătății, Florian Bodog, după ce Liviu Dragnea a susținut că are mari rezerve în privința unei astfel de obligativități.

„Eu am foarte mari rezerve pentru a obliga, pentru a fi o măsură obligatorie. Vă spun sincer, am foarte mari rezerve aici”, declarase, joi, Liviu Dragnea, întrebat fiind dacă susține o astfel de măsură.

Întrebat cum comentează această declarație a liderului PSD, Bodog a răspuns: „Fiecare dintre noi poate să aibă (rezerve), dar eu cred că vaccinarea obligatorie este singura opțiune. Nu ne grăbim cu adoptarea acestei legi (a vaccinării), trebuie să urmeze un parcurs normal, să fie dezbatută".

„România este în plină epidemie de rujeolă și la un pas de catastrofă", a avertizat Ministrul Sănătății, la Antena 3.

În plină epidemie de rujeolă, cu 23 de victime și peste 4.800 de cazuri confirmate, Liviu Dragnea s-a alăturat celor care se opun obligativității vaccinării, din care mai fac parte fosta vedetă TV Olivia Steer și Sergiu Moroianu, soțul liderului USR Clotilde Armand.

„Propusa <<lege a vaccinării>> este o lege nici de stânga, nici de dreapta: undeva la mijloc între nazism și comunism. Sunt total contra. Precizez că sunt vaccinat, la fel ca toți copiii mei. Dar nu recunosc nimănui dreptul să mă "convoace" la "Comisia de vaccinare". Cine prezidează acea comisie, cumva dr. Mengele? Ce urmează, obligativitatea prezentării la comisia de sterilizare?!... Părintii, nu statul, știu ce e mai bine pentru copii, și vor face orice ca să-i ferească de pericole. Prin absurd, dacă guvernul PSD ne-ar obliga să ne injectăm copiii cu Sida (virusul, nu fostul ginere al unui fost om politic), chiar credeți că am face-o?!", a scris Moronianu, pe Facebook.