ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pentru o viziune clară asupra acestei teme, părinții ar trebui să citească cu atenție care sunt argumentele pro și contra, înainte de a face „vaccinurile obligatorii" copiilor.

Fostul deputat Ninel Peia a scris pe blogul său despre acest subiect precizând că tot acest val de rujeolă ar fi fost „fabricat artificial și intenționat”.

„Statul român a ajuns să lucreze împotriva propriilor cetățeni. Ministrul Bodog s-a gândit cum să ridice încă o sabie a lui Damocles: părinții care nu sunt de acord cu vaccinarea propriilor copii ar putea fi acuzați de rele tratamente împotriva minorilor și, deci, ar putea face și închisoare pentru asta, de la 3 la 7 ani. Omul ăsta crede că suntem un stat sovietic, sau așa ceva, în care părinții nu au drepturi, puterea lor fiind înlocuită, în cazul sănătății, de puterea Statului.

Alooo, Bodog, te crezi Stalin, tataie? Ce e cu tâmpenia asta, sau ai pus și mata botu’ la epidemia asta de rujeolă implementată ARTIFICIAL, ca să umple visteriile BIG PHARMA? O iei pe urmele moronului de Funeriu? Ne bagi la pârnaie dacă nu suntem de acord cu vaccinarea cu japca? Adică, chiar dacă știm ce conțin vaccinurile importate, ne obligi să facem rău copiilor noștri cu propriile mâini, numai ca să nu ne dea Statul în cap și să ne bage la bulău? Asta se numește dictatură, Bodog, și fix împotriva dictaturii s-a ieșit în stradă acum 27 de ani, disperatule!

Oameni buni, haideți să rezumăm câteva dintre lucrurile grave ale momentului:

Un fapt este clar: de la începutul anului, s-au descoperit circa 4.000 de cazuri de rujeolă, din care 17 s-au finalizat, tragic, cu moartea bolnavilor. Totuși, în ce stat European se mai înregistrează o epidemie de proporțiile astea? Niciunde! Informațiile mele spun că infestarea s-a făcut ARTIFICIAL și INTENȚIONAT de către agenți cu dublă comandă, agenți dubli, cum li se mai spune. La Arad și Nădlac  se îmbonlăvesc copiii dar peste graniță la Nagylak, Mako sau Szeged nici unul? Și ungurii au grad de vaccinare mai mic cu 10% decât românii. Valul de rujeolă a generat ceea ce se și intenționa: un val de emoție uriaș care ar împinge opinia publică la acceptarea rapidă și fără mari dezbateri a Legii vaccinării. Care ar fi foarte bună pentru copii noștri, spun cei din Ministerul Sănătății, în frunte cu Bodog. Da? Și cui i-ar mai fi benefică? Păi, evident, producătorilor acelor vaccinuri, care după sufocarea bastionului românesc de la Cantacuzino, sunt numai mari comapanii farmaceutice. Bref, noi ne protejăm copiii, alții își umplu cu parale grele buzunarele, și alții, samsarii, fac și ei de-o vilă, poate două…

Asta ar fi mersul. Deci cine ar fi folosit agenții care au împrăștiat rujeola? Nu sunt prea multe răspunsuri, nu? Șmecherii transnaționali și uneltele lor locale, unele bine înfipte în Ministerul Sănătății (Bodog, tu al cui ești, tati?).

Acu să vobim un pic și despre vaccinuri. Părinții care nu sunt de acord cu vaccinarea cu japca se bazează pe niște informații cât se poate de pertinente. Una dintre acestea, despre care am vrea și opinia Ministerului Sănătății, spune că vaccinul în sine nu este dăunător, ci CONSERVANȚII care i se adaugă.

Într-un shot de vaccin, conservanții reprezintă 49% din respectivul lichid.

Printre substanțele din conservanți regăsim formaldehidă, fosfat de aluminiu, sulfat de magneziu, acid citric, acid acetic, glicerină, aluminiu și tiomersal.

Știți ce este tiomersal? Păi este mercur sub formă de sare! Adică băgăm cu bună știință mercur în copiii noștri, pe de altă parte îi înfundăm ani grei în pușcărie pe ăia de-l comercializează pe piața neagră, pentru că umblă cu o… otravă… Trăiască tâmpirea poporului spre beneficiul șmecherilor transnaționali!

Și vă mai dau o veste: Institutul Cantacuzino a fost pus pe butuci tocmai din cauză că nu folosea conservanții despre care am scris mai sus. E drept, vaccinurile aveau termen de valabilitate mult mai mic, dar îndeajuns pentru nevoile României.

Toată capcana asta, de la infectarea artificială cu rujeolă, ca să bage țara-n panică, și băgatul pe gât a Legii vaccinării, într-o formulă care restrânge aberant drepturile părinților vine și contextul în care nici până azi nu am primit vreun semn, o depeșă, o telegramă, la întrebările pe care le-am ridicat pe vremea cazului deceselor copiilor din Argeș. Nici acum nu am aflat câți dintre aceștia fuseseră recent vaccinați. Nu putem lăsa acest caz fără vreo explicație, ar trebui să cadă capete, domnule prim-ministru!

Pentru niște șpăgi mai grase și puse la adăpost de ochii vigilenți, unii oficiali din Administrația de Stat, probabil cei care refuză să dea răspunsuri îndreptățite românilor, devin levierele criminale ale marilor beneficiari financiari ai acestor vaccinuri dubioase.

Practic, astăzi, în România, nimeni nu se ocupă cu adevărat sincer de sănătatea copiilor noștri și, dacă Legea vaccinării se va aproba așa cum este, nici părinții nu vor mai avea cum să se opună deciziilor Statului, ceea ce este inimaginabil pentru o minte sănătoasă. Ca într-un regim al terorii, următorul pas ar fi să ne ia pruncii chiar de la naștere, să-i crească statul cum vrea el…

P.S. - Am mai auzit o cretinătate gigantică: cică, micuții nevaccinați ar fi pericole biologice, căci poartă virușii către alte odrasle. Da? Păi, dacă ceilalți sunt deja vaccinați, pe cine, mama zmeilor, să îmbolnăvească retardaților?

P.S.2. – Știați că Ministrul Bodog a fost beneficiar de fonduri Norvegiene prin 2002? Da, alea care se dau numai cu aprobarea lui Soros. Sau că în Guvernarea PDL-Boc-Băsescu era mare Director în Ministerul Sănătății și lucra la legea vacinării obligatorii? Și multe altele!!! Oare câte conserve are Soros în România???!!!”, a scris Ninel Peia pe blogul său.