ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Decizia Ministerului Sănătății de a propune un proiect de lege prin care vaccinarea copiilor devine obligatorie pentru a putea fi înscriși la școlile publice sau private, stârnește reacții dintre cele mai vehemente.

Una din cele mai dure reacții îi aparține actriței Ani Crețu, mamă a unui copil. Ea spune că fiul său a avut de suferit din cauza vaccinurilor și că noua lege nu are nimnic de-a face cu sănătatea, ci cu interesele financiare ale concernurilor farmaceutice.

"Dacă ar trebui să mă pun înaintea trenului ca să opresc această lege, chiar o fac. Am avut și încă mai am de tras cu fiul meu din cauza acestor vaccinuri. Eu sunt o mamă pățiță. La 3 săptămâni după ce l-am vaccinat de ROR, a început calvarul. A debutat cu rujeolă infantum și stomatită aftoasă și după alte 3 săptămâni diaree cronică. Am umblat cu el prin spitale, am făcut analize până și genetice, am trimis o analiză în Germania, m-a costat 3200 de lei o singură analiză genetică, iar genetic copilul nu are nimic, nicio alergie. Din luna martie am întrerupt orice medicație de sinteză și de atunci este numai pe homeopate (de 8 feluri), tinctură de echinaceea și alte feluri de tincturi, ulei de chimen negru, presat la rece. Numai pe naturiste îl țin, ceaiuri multe, suc de iarbă de grâu în fiecare dimineață. Nici nu-mi vin în cap toate produsele bio pe care le cumpăr pentru el. Mă costă lunar 3.000 de lei produsele bio, mâncarea, homeopatele.
 
De un an si 5 luni nu exista noapte sa nu citesc minimum 2 ore despre vaccinuri, eliminari metale grele, caut magazine bio, ma uit sa cumpar iaurturi de soia, cu fructe, branza de soia, biscuiti fara gluten etc. Copilul e alergic la lactate, se umfla, i se umfla capul. Nu-i de gluma. Un an si ceva am umblat cu fecalele copilului meu in geanta pentru tot felul de analize. Mergeam de 3 ori pe saptamana la laboratoare ca sa fac analize. La un moment dat un doctor mi-a si zis: unele doamne umbla cu parfumuri in geanta, tu cari fecale… M-am rugat la Dumnezeu continuu. De un an dorm langa patul copilului, nu am somn. Daca aceasta lege se aproba inseamna ca noi suntem niste animale manate de niste interese financiare, interese intre Minister si firme, noi nu mai existam, suntem buni doar pentru impozite si taxe. Te face viitor consumator de spitale si medicamente. Asta face vaccinul!”,  a spus Ani Crețu pentru Wowbiz.