ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Peter McCullough semnalează un raport care analizează asocierea dintre vaccinarea ARNm BNT162b2 COVID-19 și decesele în decurs de 10 zile după vaccinare utilizând un raport pe sexe al Ministerului japonez al Sănătății, Muncii și Bunăstării din Japonia.

„În calitate de epidemiolog, urmăresc întotdeauna validitatea datelor raportate. Un criteriu este validitatea externă, adică aceeași relație constatată în sisteme de date separate. Epidemiologii caută modele care apar în diferite curbe, inclusiv frecvența în timp după o expunere, cum este în cazul noului ser genetic cu ARNm.

Ministerul japonez al Sănătății, Muncii și Bunăstării este un site de raportare pentru medicii japonezi care au asistat la decese ale pacienților lor și consideră că vaccinul COVID-19 a fost cauza. Nu înregistrează toate decesele, dar în raportul lui Suzumura, informațiile sunt corecte și importante.” - scrie Dr. Peter McCullough.

În raport se menționează:
„Datele despre decese au fost obținute din listele publicate de MHLW [Ministerul japonez al Sănătății, Muncii și Bunăstării] în Japonia, care detaliază cazurile raportate ca decese după vaccinările COVID-19 [5]. Datele au furnizat cazuri în care medicii au suspectat că vaccinarea este asociată cu decesul. Mai exact, au fost incluse cazurile implicând doar vaccinarea ARNm BNT162b2, raportate între 17 februarie 2021 și 12 martie 2023. Au fost excluși pacienții în cazul cărora nu se cunoștea vârsta, sexul sau numărul de zile de la vaccinare până la deces. Când au fost citate mai multe cauze de deces, cauza principală a fost determinată în baza comentariilor medicilor.”

„Analiza descriptivă a fost efectuată folosind date despre decesele raportate după vaccinarea cu vaccinul ARNm BNT162b2. Datele utilizate au fost publicate de Ministerul Sănătății, Muncii și Bunăstării din Japonia. Perioada de risc a fost definită ca fiind în termen de 10 zile de la vaccinare, iar perioada de control, ca fiind între 11 și 180 de zile după vaccinare. Rapoartele pe sexe au fost calculate pentru decesele din toate cauzele și pentru fiecare rezultat prin împărțirea numărului de bărbați la cel al femeilor și înmulțirea cu 100. Testul exact al lui Fisher a fost efectuat pentru a analiza rezultatele. Au fost create grafice pentru a arăta numărul de zile de la vaccinare până la deces și cel al deceselor raportate.

Rezultate: Pentru decesele din toate cauzele în rândul persoanelor cu vârsta ≥65 de ani, raportul pe sexe în perioada de risc a fost de 92, semnificativ mai mic decât cel din perioada de control (130) (p=0,0050). În schimb, pentru decesele din toate cauzele în rândul celor cu vârsta ≤ 64 de ani, raportul pe sexe în perioada de risc a fost de 204, semnificativ mai mare decât cel din perioada de control (111) (p=0,044). Numărul deceselor raportate a fost concentrat în perioada de risc la ambele grupuri. De asemenea, au fost examinate rapoarte pe sexe în funcție de perioadă pentru fiecare rezultat.”