ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Știați că albinele sînt printre puținele ființe care au supraviețuit dezastrelor nucleare de la Hiroshima și Nagasaki ?
Și că au rezistat glaciațiunilor și tuturor încercărilor vremii, de-a lungul a peste 10 milioane de ani ?

Forța remarcabilă a albinelor ne este disponibilă prin produsele lor, pentru sănătatea și vigoarea noastră”, este mesajul cu care Școala de Sănătate Melidava organizează o nouă serie de seminarii „Apiterapie Altfel”.

Seminariile vor avea loc pe 8 februarie, 7 martie și 4 aprilie la București, în organizarea „Lotus Spa din București, str Av. Traian Vasile, nr. 70”. Lector va fi dr. Cristina Aoșan.

Primul seminar, ce va avea loc pe 8 februarie, se numește: „Protecție direct de la stupul albinelor” și presupune cunoaștere interactivă și practică la fața locului, despre propolis, venin de albine, ceară, elixirele stupului. În următoarele seminarii, se va discuta despre celelalte produse ale albinelor.

Pentru tematică, alte detalii si înscrieri, accesați acest link.