ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Potrivit unui studiu din Marea Britanie, creșterea uriașă a numărului deceselor în exces în această țară este cauzată de probleme circulatorii.

Știm și din alte cercetări că vaccinurile Covid cresc enorm riscul de deces din cauza problemelor circulatorii.

Cu toate acestea, oficialii din domeniul sănătății pur și simplu nu vor să știe. După cum au scris cercetătorii din Marea Britanie, „În ianuarie, Esther McVey a cerut o investigație urgentă cu privire la decesele în exces, dar nu a fost făcută niciuna”.  

Aceeași situație este și în SUA. Ei nu vor să investigheze. Autopsiile efectuate ar fi decisive, dar CDC nu vrea să facă acest lucru. Le este frică de ceea ce ar putea descoperi.

În cercetarea sa, profesorul britanic Carl Heneghan spune: „Aceste cifre constituie un adevărat motiv de îngrijorare. Aceste decese nu pot fi explicate prin infecția cu covid, creșterea populației sau îmbătrânirea populației.”

Steve Kirsch își îndeamnă cititorii să asculte cel puțin primele 30 de secunde ale mărturiei lui John Beaudoin în fața Comitetului pentru Sănătate și Servicii Umane din Senatul New Hampshire.

El spune, practic, că de îndată ce vaccinurile au fost lansate, cauza morții de pe certificatele de deces s-a schimbat: „dintr-o dată, numărul deceselor cauzate de afecțiuni ale sângelui și circulatorii a început să crească accentuat. Nu au crescut când a existat Covid în 2020. Ci au început brusc să crească în 2021.”

Înregistrarea a fost făcută înainte de apariția articolului cu studiul din Marea Britanie. Coincide perfect pentru ceea ce s-a observat în Marea Britanie.

 
Credeți sau nu, vaccinul Covid nici măcar nu este menționat în mod explicit de cercetătorii britanici ca o posibilă cauză a acestor decese!

Ei menționează 8 cauze, iar vaccinul Covid nu este menționat.

Cu toate acestea, este singura cauza plauzibilă a tipului de decese pe care le constată în Marea Britanie și SUA.