ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un buzoian în vârstă de 54 de ani s-a stins din viață în Spania, după ce, în ultimele trei luni, s-a luptat cu o boală nemiloasă: cancerul de colon. Apropiații au organizat o strângere de fonduri pentru a-i putea aduce trupul acasă, transmite Reporter Buzoian.

Gigi Castravete, cunoscut de mulți sub numele de Gigi Mecanicul, se stabilise în Spania în urmă cu 15 ani. În România, lucrase ca taximetrist la „Bucegi”, iar mulți dintre clienții săi și-l amintesc și astăzi. Era un om vesel, plin de viață și optimist, în ciuda tuturor problemelor și piedicilor apărute în cale.

Din păcate, pe data de 20 iulie 2023, Gigi Mecanicul a decedat în Spania, după o luptă de trei luni cu cancerul. Familia sa, stabilită în Mejorada Del Campo (Madrid), vrea acum să îi aducă trupul pentru a fi înmormântat acasă.

Reporter Buzoian informează că pentru a-i oferi lui Gigi șansa de a se întoarce în țara sa natală, s-a inițiat o strângere de fonduri online pentru repatrierea sa. Mariana Castravete, organizatoarea strângerii de fonduri, a transmis:

Pentru cei ce l-au cunoscut pe Gigi Catravete (Gigi Mecanicu) ,din nefericire a decedat astăzi, pe data de 20/7/23 din cauza cancerului (boala cu care s-a luptat in ultimele 3 luni). Aplecat de printre noi la vârsta de 54 de ani. După cum l-ați cunoscut, era un om vesel și plin de viață, cu planuri de viitor, lăsând în urmă o familie îndurerată și mulți prieteni triști. Haideți să îl ajutăm să fie repatriat spre țara de origine! Orice donație este binevenită și apreciată de către familia rămasă în durere. Mulțumim!”