ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O cercetare australiană recentă, publicată în Frontiers in Immunology, efectuată pe copii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani, a arătat o scădere a protecției împotriva virusurilor și bacteriilor în urma injectării anti-Covid.

Cu toate acestea, vaccinările continuă să fie recomandate încă de la vârsta de șase luni!

„Studiul nostru a demonstrat că, la copii, vaccinarea anti-Sars-CoV-2 ARNm scade răspunsurile inflamatorii ale citokinelor”, factori fundamentali în mobilizarea unui răspuns imun împotriva virusurilor și bacteriilor, scriu autorii studiului publicat pe 25 august 2023 în revista Frontiers in Immunology, relatează cronicadiasporei.ro, citând ziarul italian laverita.info

Este revista oficială a Uniunii Internaționale a tuturor Societăților Științifice de Imunologie, care acceptă și publică doar cele mai reprezentative cercetări la nivel mondial. 

Experții australieni în boli infecțioase și pediatrii au examinat un eșantion de 29 de copii cu vârsta cuprinsă între 5 și 11 ani înainte și cu 28 de zile după o a doua administrare a BNT162b2, vaccinul Pfizer Comirnaty. 

Au fost analizate și eșantioane de opt copii șase luni mai târziu și s-a observat o scădere a „restimulării bacteriene, fungice și virale heterologe” la toți. 

A scăzut apărarea împotriva, de exemplu, a hepatitei B, Listeria monocytogenes (microorganism care provoacă o infecție cu mortalitate ridicată), Stafilococul auriu (responsabilă pentru majoritatea infecțiilor cutanate, pneumonie, bacteriemie și multe altele), Haemophilus influenzae Hi (provoacă infecții precum otită, conjunctivită, sinuzită, bronhopneumonie). 

„Rezultatele noastre”, chiar dacă studiul este mic, „sugerează că vaccinarea anti-SARS-CoV-2 ARNm ar putea modifica răspunsul imun la alți agenți patogeni, care provoacă atât boli prevenibile prin vaccin, cât și neprevenite”, subliniază cercetătorii. 

„Acest lucru este deosebit de relevant în cazul copiilor, deoarece aceștia sunt expuși pe scară largă la microbi în grădiniță, școală și în ocazii sociale”. 

Studiul se bazează pe o investigație anterioară efectuată pe voluntari adulți, care a arătat că vaccinul ARNm de la Pfizer ar putea modula răspunsul celulelor imune la infecțiile virale, fungice și bacteriene.

„Avem acum două studii imunologice care arată că vaccinurile ARNm pot suprima capacitatea de a răspunde la alți viruși, cel puțin pentru o perioadă de timp, iar acest lucru justifică o investigație urgentă”, a declarat Christine Stabell Benn, epidemiolog și profesor de sănătate globală la Universitatea din Sudul Danemarcei.

Expertul are o experiență de douăzeci de ani la Centrul Danez de Cercetare privind Vitaminele și Vaccinurile (Cviva), studiind fenomenul efectelor „nespecifice” ale vaccinurilor asupra sistemului imunitar, efecte care pot fi cel puțin la fel de importante ca efectele lor specifice.

În luna decembrie a anului trecut, ea a fost numită într-un grup de șapte experți chemați de guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, și de șeful serviciului de sănătate publică al statului, Joseph Ladapo, pentru a evalua deciziile, recomandările și directivele federale în sănătatea publică și îngrijirea sănătății, în special în ceea ce privește Covid.

Ancheta ar trebui efectuată „mai ales în cazul copiilor, pentru că vorbim de o populație cu risc foarte scăzut de îmbolnăvire gravă de Covid-19”, a argumentat Stabell Benn, după ce a constatat o lipsă gravă a studiilor efectuate până în prezent. 

„Nu au evaluat dacă vaccinurile ARNm au afectat riscul de a contracta alte infecții”! 

În timp ce raportau cazuri de Covid-19, ei au trecut cu vederea posibilitatea ca oamenii să fi dezvoltat alte infecții, cum ar fi pneumonia „din cauza unui răspuns imun slăbit după vaccinarea ARNm”, Danemarca a încetat să mai recomande vaccinul anti-Covid la copiii mici, „dar în Statele Unite, acum face parte din programul de vaccinare pentru persoanele cu vârsta de peste 6 luni”, a amintit jurnalista de investigație Maryanne Demasi.

Pe 30 august, Comitetul pentru produse medicamentoase de uz uman (CHMP) al Agenției Europene a Medicamentului a recomandat vaccinul actualizat de la Pfizer „pentru adulți și copii cu vârsta de 5 ani și peste, programați pentru vaccinare”, persoane care „trebuie să primească o singură doză, indiferent de ciclul de vaccinare anterior împotriva Covid”. 

Copiii cu vârsta între 6 luni și 4 ani „pot primi una sau trei doze, în funcție de cursul de vaccinare finalizat sau dacă au avut Covid-19”.

Fără noi studii, fără actualizări de siguranță, cum se organizează o campanie de vaccinare a celor mai vulnerabile ființe? Ce doresc să facă cu viitorul umanității?!

Ne îndreptăm către acel transumanism despre care ne tot vorbește Schwab cu mare mândrie?

Stabell Benn a spus că nu este exclus faptul că utilizarea pe scară largă a vaccinurilor ARNm poate fi legată de focare recente, dar neobișnuite, la nivel mondial, de infecții bacteriene și virale, cum ar fi explozia de cazuri de virus respirator sincițial. 

Studiul asupra anticorpilor IgG4, publicat în Science Immunology în decembrie anul trecut, a arătat că vaccinările repetate (mai ales după a treia doză) au dus la o creștere a subclaselor IgG4 care pot domina răspunsul imun negativ.

Au crescut infecțiile, inoculații nu mai erau protejați. Anticorpii IgG4 sunt bifuncționali, pot fi protectori dar pot fi și direct patogeni. 

Au fost găsite în studiile ulterioare niveluri local crescute de IgG4 în țesutul tumoral, niveluri care au împiedicat răspunsurile antitumorale mediate de anticorpi și au ajutat cancerul să blocheze răspunsul imun local (favorizând indirect progresia tumorii).

Când vedem cum suntem prostiți pe față nu ar trebui să stăm cu mâinile în sân! Categoria care nu este deloc afectată de acest virus este ținta obligativității vaccinării!

Chiar nu înțelegeți că acesta era de fapt scopul lor încă de la început? Să atace cu orice preț organismul viitoarelor generații? - scriu cei de la laverita.info.