ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mai mult de un sfert dintre persoanele care au fost injectate cu vaccinurile toxice au suferit un răspuns imun creat de o eroare misterioasă a modului în care vaccinul a fost citit de către organism, a descoperit un studiu semnalat de The Telegraph. Aceasta poate fi explicația pentru care milioane de oameni au dezvoltat sindromul imunodeficienței dobândite prin vaccin (SIDV).

Răspunsul imunității distructive după vaccinare este cauzat de „răspunsuri modificate ale citokinelor”. Citokinele sunt proteine mici produse de sistemul nostru imunitar ca răspuns la infecție. Cu cât o persoană primește mai multe injecții, cu atât sistemul imunitar devine mai epuizat, ceea ce duce la apariția SIDV.

După cum relatează Telegraph.co.uk, vaccinurile ARNm, cum sunt cele create de Moderna și Pfizer, folosesc un șir de material genetic pentru a-i transmite corpului să creeze o proteină specifică care imită „în siguranță” o infecție.

Cercetările în domeniu, care se întind pe zeci de ani, au fost o muncă lentă. Deseori au stagnat, deoarece ARN-ul este adesea atacat de organism ca fiind un invadator străin.

Dar, în 2023, Premiul Nobel pentru Medicină a fost oferit unor oameni de știință care se presupune că ar fi rezolvat problema. Ei au luat una dintre bazele ARN, uridina, și au schimbat-o într-o alternativă sintetică foarte asemănătoare. Ei susțin că au creat proteine în organism fără ca sistemul imunitar să atace vaccinul.

S-a crezut că modificarea minoră a uridinei nu cauzează probleme în celule, dar o echipă de cercetători de la Unitatea de toxicologie a Consiliului de Cercetare Medicală (MRC) de la Universitatea Cambridge a descoperit acum că, atunci când este citit acest cod parțial sintetic, mașina de producere a proteinelor din organism uneori se luptă cu analogii uridinei.

Poate exista o pauză de moment care face ca procesul să fie afectat, iar o literă din cod poate fi omisă. Acest proces perturbă modul în care codul este interpretat, deoarece se bazează pe grupuri de trei baze, cunoscute sub numele de codoni, care sunt citite în ordinea corectă.

Această problemă, cauzată de codul vaccinului, desincronizează procesul complet și întregul cod ulterior devine deformat.
 
În cazul vaccinurilor Covid, rezultatul final este o proteină „fără sens și inofensivă”, a descoperit echipa, proteină pe care organismul o atacă și determină o declanșare a sistemului imunitar. Noul studiu, publicat în Nature, a descoperit că acest proces a avut loc în cazul a aproximativ 25-30% dintre oameni.