ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Informed Consent Action Network (ICAN), organizația americană care a reușit desecretizarea Documentelor Pfizer în ciuda dorinței concernului Pharma și a complicilor acestuia din complexul dictatorial al Marii Resetări de al ascunde timp de 75 de ani, a descoperit în iulie noi formulare cu rapoarte de caz (CRF) extrem de îngrijorătoare de la persoane care au participat la studiul clinic al Pfizer. Avocații ICAN au obținut un alt set de documente Pfizer cu privire la vaccinul Covid-19, iar lotul de documente din august conține și mai multe cazuri de îngrijorare.

În special 12 participanți au experimentat efecte adverse extrem de îngrijorătoare. Toate evenimentele adverse (EA) enumerate mai jos au avut loc după primirea vaccinului, persoanele fiind fie în grupul inițial de vaccinare, fie în grupul placebo, dar vaccinați după decodificare („unblinding”). Din nou, s-a stabilit că toate aceste evenimente „nu au legătură” cu vaccinul testat de Pfizer.

  • Un bărbat de aproximativ 65 de ani a dezvoltat afte și mucozită orală la 8 zile după prima doză. Mucozita bucală este o „afecțiune grav debilitantă caracterizată prin eritem, edem și ulcerații ale mucoasei bucale” și este aproape întotdeauna cauzată de chimioterapie. Acest bărbat nu avea antecedente de cancer, dar avea hipertensiune arterială, colesterol ridicat și suferea de insomnie. Cauza mucozitei orale a fost menționată ca fiind „iritant topic”, iar gradul de toxicitate pentru acest eveniment advers a fost specificat în mod surprinzător ca fiind „1” – ceea ce înseamnă un eveniment care nu interferează cu viața de zi cu zi. Patru luni și jumătate mai târziu, a fost internat în spital cu atac de cord și boală coronariană.

  • O femeie de aproximativ 87 de ani a murit din cauza insuficienței vezicii biliare, ceea ce a dus la șoc septic, la 3 luni după a doua doză. În ciuda faptului că nu a fost menționată nicio cauză pentru insuficiența vezicii biliare, Pfizer a stabilit că „nu are legătură” cu studiul. De remarcat, această femeie era mai în vârstă decât vârsta limită de 85 de ani pentru primirea în studiu și, prin urmare, nu este clar de ce i s-a permis să participe. De asemenea, deși Pfizer a colectat de două ori urină pentru un test de sarcină de la această femeie, se pare că nu a fost niciodată testată pentru COVID-19 în spital, în ciuda faptului că a fost spitalizată în timpul unei perioade de vârf raportate în decembrie 2020.

  • Un bărbat în vârstă de aproximativ 78 de ani a suferit septicemie și infecție a vezicii biliare la mai puțin de 2 luni după a doua injecție, ceea ce a dus în cele din urmă la moartea lui, două luni mai târziu. La cauza morții s-au menționat doar tipurile de bacterii prezente și nu a fost oferită nicio explicație despre ce anume a cauzat infecția. În aceeași perioadă de boală, el a fost diagnosticat și cu rabdomioliză și leziuni renale acute, ambele atribuite doar „deshidratării”, precum și fibrilației atriale și slăbiciunii membrelor. De remarcat și că această persoană primise și vaccinul antigripal și cel pneumococic, cu două luni mai devreme. Precum și alte cazuri, se pare că acest bărbat avea o sănătate foarte precară, suferind de diabet de tip 2, având mai multe degete amputate (probabil din cauza neuropatiei diabetice), bypass coronarian, hipertensiune arterială și insuficiență cardiacă congestivă.

  • Un bărbat în vârstă de aproximativ 59 de ani a murit subit din cauza unui stop cardiac, la aproape 4 luni după a doua doză. Acest om avea antecedente de boală coronariană, hiperlipidemie, depresie, anxietate, hiperglicemie, hipertensiune arterială și obezitate. A existat și un comentariu în raport care menționa că greutatea lui era „în afara intervalului normal... 50-300 lb”, dar, cu toate acestea, Pfizer a considerat că îndeplinește criteriile de „sănătate” pentru includerea în studiu.
  • Un bărbat de aproximativ 76 de ani a murit subit din cauza unui stop cardiac la o lună după a doua doză. Avea o malformație congenitală a inimii care a fost corectată prin intervenții chirurgicale când era copil, dar, în rest, părea sănătos și nu avea istoric de probleme cardiace. Pfizer a menționat fără sens cauza stopului cardiac ca fiind „legat de inimă”.

  • Un bărbat de aproximativ 53 de ani a murit subit din cauza unui stop cardiac la mai puțin de 3 luni după a doua doză. Acest om avea, de asemenea, o sănătate aparent precară, cu antecedente de BPOC (boală pulmonară obstructivă cronică), un atac de cord anterior în 2008, hipoglicemie, alergii sezoniere și alergii la medicamente.

  • O femeie de aproximativ 63 de ani a murit din cauza agravării BPOC la aproximativ 2 luni după a doua doză. Aceasta este o altă persoană care a avut atât de multe afecțiuni de sănătate încât este de neînțeles de ce a fost considerată eligibilă pentru studiul clinic. Pe lângă BPOC, istoricul ei de sănătate extins includea două atacuri de cord anterioare, cancer de col uterin, diabet de tip 2, edem bilateral al picioarelor, depresie, anxietate, BRGE, hipertensiune arterială, colesterol crescut, sindrom de colon iritabil, neuropatie diabetică și un IMC (indice de masă corporală) de 40,1. Cauza morții ei a fost raportată „de către un membru al familiei care a sunat [pentru a anunța că] subiectul a murit sub îngrijire la domiciliu.” Raportul indică faptul că dosarele ei medicale au inclus puține detalii cu privire la circumstanțele specifice din jurul morții ei, dar Pfizer a stabilit totuși că nu are legătură cu vaccinul.

  • Un bărbat de aproximativ 70 de ani a fost spitalizat cu miocardiopatie ischemică și anevrism de aortă abdominală, la doar 2 zile după prima doză (după ce primise două doze placebo cu patru luni înainte). În mod ciudat, dosarul său indică faptul că a suferit un eveniment advers de „stenoză aortică severă” cu 7 zile înainte de a primi prima doză de vaccin Covid. Istoricul de sănătate al acestei persoane includea doar colesterol ridicat, migrene și cancer de prostată vindecat. Cauza tuturor celor trei evenimente adverse a fost pur și simplu menționată drept „necunoscută”, dar Pfizer le-a menționat ca fiind fără legătură cu studiul.

  • O femeie de aproximativ 64 de ani a fost spitalizată cu disecție spontană a arterei coronare și ischemie miocardică la 11 zile după a doua doză. Ea a avut un antecedent de disecție spontană a arterei coronare în 2019. A ales să se retragă din studiu pentru că „nu mai dorea să participe după ce a experimentat o disecție spontană a arterei coronare”.

  • Un bărbat de aproximativ 74 de ani, cu antecedente de boli de inimă, diabet de tip 2, hipertensiune arterială și colesterol ridicat, a fost internat cu un atac de cord a doua zi după a doua doză. Din nou, Pfizer susține că nu a fost testat pentru Covid în spital, în ciuda evenimentului care a avut loc în septembrie 2020.

  • O femeie de aproximativ 73 de ani, al cărei singur istoric de probleme medicale includea osteoartrită și alergii sezoniere, a fost spitalizată cu un accident vascular cerebral și afazie expresivă (pierderea capacității de a comunica) la mai puțin de o lună după a doua doză. Pentru cauza ambelor evenimente s-a menționat că sunt „dosare medicale în așteptare”. În ciuda faptului că nu existau aceste înregistrări, s-a stabilit că evenimentele nu au legătură cu studiul.

  • Un bărbat în vârstă de aproximativ 78 de ani, cu antecedente de probleme medicale incluzând probleme cardiovasculare și o intervenție chirurgicală anterioară de bypass aorto-coronarian cvadruplu, a fost spitalizat cu un atac de cord la 15 zile după prima doză. Rezultatul său este neclar, întrucât nu există informații suplimentare în CRF și nicio notă referitoare la deces, deși un formular de retragere este datat cu 4 zile mai devreme.

Studiul Pfizer a inclus peste 43.000 de persoane, dar, până în prezent, FDA a publicat doar o mică parte din rapoartele de caz ale acestor participanți din studiu.