ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După scandalul iscat în urma dezvăluirilor despre dezinfectanții Hexi Pharma, care erau diluați de câteva zeci de ori, iată că un deputat din Parlamentul României scrie despre citostaticele folosite în tratarea bolnavilor de cancer.

Acesta a scris pe blogul său despre faptul că doar 10% din citostaticele folosite în România au formula corectă, iar ”50 la sută sunt fix apă de ploaie, cu ceva chimicale care pornesc o alopecie agresivă (și, practic, aici se merge pe placebo, probabil și aici sunt ceva studii comandate clar).

Dacă se dovedesc adevărate, dezvăluirile acestuia pot provoca un nou scandal imens în sistemul de sănătate din România, mai multe anchete fiind în curs de desfășurare.

”De ceva vreme am primit semnale că, în lumea halatelor albe, afacerile sunt tot mai negre.

Încetul cu încetul m-am convins că lucruri grave sunt îngropate adânc în sistemul sanitar românesc, și, ca niște roți ale unei mașinării infernale produc foarte mulți bani numai prin chinul și suferința românilor noștri. Primul semnal de alarmă a fost legat de afacerea vaccinelor. Cum am scris despre aceasta, am și fost izbit din toate părțile cu o furie nebună. Și, în primul material, nu dădusem nici măcar numele vaccinului, de unde venea și cine era producătorul… Dacă ar fi putut, inamicii mi-ar fi rupt carnea de pe oase. Acestea sunt bestii care vor cu tot dinadinsul ca nimeni să nu vorbească despre genocidul tăcut pe care l-au impus în rândurile noastre.

Pentru moment, voi expune aici numai câteva chestiuni. La unele voi aștepta răpuns, la altele nu, pentru că sunt întrebări retorice, dar care au responsabili, există indivizi care trebuie să dea socoteală pentru "crimă împotriva umanității”. Vor urma și alte materiale. Voi începe de la o întălnire absolut banală, dar deloc întâmplătoare. Recent, dar după ce scrisesem de HEXAXIM, beam un ceai pe o terasă oarecare. Acolo m-a abordat, amabil, un cetățean pe care nu îl cunosc. Mi-a cerut câteva clipe și mi-a arătat niște buletine de analiză a unor medicamente citostatice întrebuințate în mod regulat împotriva  cancerului de col uterin sau de sân, evident, la femei. De acolo reieșea că substanța sau substanțele active din acele medicamente erau mult sub cantitatea specificată pe ambalaj. Deloc liniștit, omul mi-a mai spus că, în România, 8 din 10 femei tratate împotriva cancerului de col uterin pier, în timp ce, în Irlanda, numai  2 din 10 pacientele astfel tratate sunt pierdute. Atenție! Și aici, și în Irlanda folosindu-se fix același citostatic. Practic, omul acela vorbea despre omucidere… Am încercat să îi iau hârtiile, dar a refuzat vehement să mi le dea repetând de câteva ori că iî este foarte frică. Întâmplarea m-a marcat. Era de ajuns și numai această întâlnire ca să ridic întrebări asupra citostaticelor, dar m-am hotârăt să mai aflu câte ceva.

Cea mai gravă informație care a ajuns la mine,și care, dacă este adevărată, incumbă învinuirea de genocid, spune că numai 10% din citostaticele folosite în România au formula corectă. Se pare că 50 la sută sunt fix apă de ploaie, cu ceva chimicale care pornesc o alopecie agresivă (și, practic, aici se merge pe placebo, probabil și aici sunt ceva studii comandate  clar). Celelalte 40% care mai rămân sunt modificate la fel de intenționat ca și celelalte 50 de procente, numai că sunt direcționate la anumiți pacienți. Aceste citostatice conțin substanță activă fie mai mare, fie mai mică decât cea din formula corectă și/sau alte substanțe nemenționate pe prospect. Cică nici medicii nu știu cui i se adminstrează aceste 40 de procente, dar că acelor pacienți li se întocmesc rapoarte precise despre evoluția bolii, rapoarte care merg apoi spre firmele producătoare ale acelor citostatice!   

Dacă aceste lucruri se vor adeveri, în cazul de față avem de a face cu un program de experimentare medicală pe subiecți umani suferinzi de boli letale. Un program Mengele la scara unui întreg popor!  O oribilă crimă împotriva umanității! Practic, România cheltuie miliarde pe de o parte pentru apă de ploaie, iar pe de altă parte finanțează din banii noștri cel mai mare program de experimentări medicale din lume.

DE NECONCEPUT: România își plătește propria asasinare!

Voi continua dezvăluirile, dar, înainte de toate, trebuie să obțin un răspuns foarte important. Oare medicamentele anticancer care intră în România sunt testate ca să se verifice conținutul acestora, sau, de ani de zile, cumpărăm pe încredere, aruncând sume fabuloase pe teste despre placebo sau, mai rău, plătim ca să devenim un neam de cobai umani? Tare mă tem că știu deja răspunsul și nu ne va cădea bine niciunuia dintre noi, fie că avem rude în spitale, fie că nu, când el va fi și oficial… Momentan, doar am zgâriat coaja groasă a balaurului mafiei medicamentelor și mă aștept să scoată, cât de curând, și flăcări pe nări, dar este de datoria mea, ca demnitar român, să ridic o problemă de o asemenea gravitate. Trebuie să îmi apăr Țara și Neamul!

Cutia Pandorei s-a deschis, Dumnezeu să ne ajute!

Ninel Peia
Deputat de Ilfov”