ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un studiu care a analizat mortalitatea din orice cauză în 17 țări din emisfera sudică și ecuatorială a fost publicat săptămâna trecută în Correlation. S-a constatat că există o legătură cauzală certă între multe vârfuri ale mortalității din orice cauză și lansarea în viteză a „vaccinurilor” anti-covid, potrivit Expose News.

Studiul a cuantificat riscul de toxicitate fatală per injecție și a estimat că vaccinurile covid au ucis 17 milioane de oameni în întreaga lume. Aceasta înseamnă că injecțiile anti-covid au ucis 1 din 470 de persoane – în mai puțin de 3 ani!

În plus, studiul a arătat că riscul de deces nu este egal la toate grupele de vârstă, dar crește odată cu vârsta. Riscul de toxicitate fatală per injecție este extrem de mare la oamenii mai în vârstă, au constatat autorii. În consecință, guvernele trebuie să pună capăt imediat politicii prin care acordă prioritate persoanelor în vârstă pentru injectarea anti-covid-19.

Correlation este o corporație canadiană non-profit care are scopul de a efectua cercetări independente pe subiecte de interes public. Pe 17 septembrie, doi dintre cercetătorii de la Corelation, Denis G. Rancourt și Joseph Hickey, împreună cu alți doi cercetători, Marine Baudin și Jérémie Mercier, au publicat studiul „Mortalitatea asociată cu vaccinul Covid-19 în emisfera sudică”. 

Pe pagina sa Substack, Rancourt a evidențiat câteva părți ale studiului.

Graficele pentru fiecare dintre cele 17 țări, prezentate în studiu (Figura 2, paginile 19-24), arată mortalitatea din toate cauzele (linia albastră), media pe 1 an a mortalității din toate cauzele (linia roșie) și vaccinurile administrate, conform Our World in Data (linia portocalie). Data declarării pandemiei, pe 11 martie 2020, este reprezentată printr-o linie gri verticală.

Cercetătorii au subliniat că, în 9 din cele 17 țări, nu există o mortalitate excesivă detectabilă până la introducerea vaccinurilor (Australia, Malaezia, Noua Zeelandă, Paraguay, Filipine, Singapore, Surinam, Thailanda, Uruguay).

În celelalte 8 din cele 17 țări, un nou regim de mortalitate mai mare a fost inițiat după 11 martie 2020 și înainte de administrarea vaccinului covid-19 (Argentina, Bolivia, Brazilia, Chile, Columbia, Ecuador, Peru, Africa de Sud).

În toate cele 17 țări, vaccinarea este asociată cu un regim de mortalitate ridicată și nu există nici o asociere în timp între vaccinarea împotriva covid-19 și reducerea proporțională a mortalității din toate cauzele.


Dr. Mike Yeadon a distribuit studiul Correlation pe canalul său Telegram cu următorul comentariu, pe 19 septembrie 2023:

[Atașat este] cea mai recentă lucrare a lui Denis Rancourt și a colegilor lui.

Este într-adevăr devastator. Deși nu este o informație nouă, desigur, faptul că aceste injecții bazate pe gene creează leziuni și ucid a fost un lucru pe care unii dintre noi l-au anticipat încă din perioada anterioară emiterii autorizației de utilizare de urgență.

Această lucrare cuantifică mai precis povara deceselor cauzate direct de aceste vaccinuri.

Din câte știu, nimeni nu a contrazis niciunul dintre rapoartele sale. Multe critici, dar niciun contraargument precis.

Toate rapoartele științifice anterioare ale lui Rancourt despre covid pot fi consultate AICI.

În studiile anterioare referitoare la date din India, Australia, Israel, SUA și Canada, Rancourt a calculat rata mortalității pe doza de vaccin („vDFR”) la toate vârstele, stabilind-o la aproximativ 0,05%, sau 1 deces la 2.000 de injecții, cu o valoare extremă de 1% pentru cazul special al Indiei.

vDFR este raportul dintre decesele induse de vaccin și dozele de vaccin administrate într-o populație, pe baza evaluării excesului de mortalitate din toate cauzele pe o anumită perioadă de timp, în comparație cu numărul de doze de vaccin administrate în aceeași perioadă de timp.

Lucrarea noastră, folosind date extinse pentru Australia și Israel, a arătat, de asemenea, că vDFR este exponențial cu creșterea în vârstă (dublându-se la fiecare 5 ani), atingând aproximativ 1% pentru persoanele de peste 80 de ani (Rancourt et al., 2023). 

Potrivit ultimului studiu, „în Chile și Peru, vDFR crește exponențial odată cu vârsta (se dublează aproximativ la fiecare 4 ani) și este cea mai mare raportată la ultimele doze de rapel, atingând aproximativ 5% în grupele de vârstă de peste 90 de ani (1 deces la 20 de injecții doza 4).”

Cercetătorii au calculat vDFR global la toate vârstele pentru cele 17 țări, stabilind-o la 0,12%. Aceasta înseamnă aproximativ 17 milioane de decese la nivel mondial în urma primirii a 13,5 miliarde de injecții covid până la 2 septembrie 2023.

Decesele cauzate de vaccinul covid corespund unui eveniment iatrogen în masă, sau vătămării cauzate de asistența medicală, care a ucis 0,21% din populația lumii în mai puțin de 3 ani, au scris autorii. 0,21% echivalează cu 1 deces la 470 de persoane vii. Toate aceste decese sunt în urma unui „vaccin” care nu a prevenit în mod măsurabil nici un deces, au adăugat ei.

Riscul general de deces indus de injecția cu vaccinurile anti-covid-19 în populațiile reale, dedus din excesul de mortalitate din toate cauzele și sincronicitatea acestui exces cu lansarea vaccinurilor, este răspândită la nivel global și mult mai mare decât cel raportat în studiile clinice, în bazele de monitorizare a efectelor adverse și în statisticile privind cauzele deceselor din certificatele de decese, cu 3 ordine de mărime (de 1.000 de ori mai mare).

Dependența mare de vârstă și valorile mari ale vDFR cuantificate în acest studiu referitor la 17 țări de pe 4 continente, folosind toate principalele tipuri și toți producătorii de vaccinuri împotriva covid-19, trebuie să determine guvernele să pună capăt imediat politicii fără temei din sănătatea publică prin care se acordă prioritate locuitorilor vârstnici pentru injectarea cu vaccinurile covid-19, până când se fac analize valide de risc-beneficiu – scriu autorii în studiul publicat pe 17 septembrie 2023.