ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O nouă moarte subită! Poliția Municipiului Târgoviște a primit notificarea cu privire la un incident neobișnuit pe 21 iulie 2023 în jurul prânzului.

Se pare că un șofer, originar din Târgoviște, a avut o indispoziție severă în timp ce se afla la volan, pe strada N. Radian, intersectând bulevardul Independenței.

După ce a oprit mașina pe contrasens în intersecție, a venit Salvarea și a primit îngrijiri medicale. În ciuda eforturilor bărbatul de 49 de ani a fost declarat decedat, notează Ultima Opinie.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă în urma acestui eveniment nefericit. Acest incident este în investigare de către IPJ Dâmbovița.

Citiți și Avion ușor căzut pe cer senin în apropiere de Râșnov. Resuscitarea pilotului găsit în stare de inconștiență nu a dat rezultate. ACTUALIZARE: Pilotul Alex Covrig era inginer de aviație și avea sute de ore de zbor. Avionul s-a prăbușit după 2 minute