ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Potrivit unui nou studiu realizat de cercetători italieni, numărul complicațiilor neurologice severe a crescut după lansarea vaccinurilor toxice mARN.

Studiul a constatat că una din trei persoane care au primit injecțiile au suferit „tremurături, insomnie, spasme musculare” și multe altele la scurt timp după primirea injecției.

Numărul complicațiilor neurologice a crescut în rândul celor vaccinați, au constatat cercetătorii.

Studiul, realizat de cercetători de top de la Universitatea Vita-Salute San Raffaele din Milano, Italia, a fost publicat în revista evaluată de colegi Vaccines.

În timpul studiului asupra populației italiene, oamenii de știință și-au propus „să evalueze complicațiile neurologice după prima și/sau a doua doză de vaccin anti-COVID-19 și factorii potențial asociați cu aceste efecte adverse”, potrivit lucrării lor.

Studiul a analizat 19.096 de persoane care au primit vaccinuri anti-Covid în Italia în iulie 2021. Dintre cei analizați, 15.368 au primit vaccinul Pfizer, în timp ce 2.077 au primit serul Moderna. 1.651 au primit versiunea AstraZeneca.

Studiul a constatat că un procent substanțial 31,2% dintre persoanele vaccinate au suferit tulburări neurologice.

Aceste probleme au inclus dureri de cap și tinitus, somnolență, vertij, vedere dublă, amorțeală, modificări ale gustului și mirosului și chiar „ceață cognitivă sau dificultăți de concentrare”.

De asemenea, studiul a constatat că vaccinuri diferite anti-Covid au produs profiluri diferite de complicații. 53% dintre cei care au primit AstraZeneca au raportat dureri de cap, iar peste 13% au suferit tremor. Pacienții au raportat că aceste simptome au durat aproximativ o zi. Aproape 6% au spus că au avut insomnie și 2,7% au raportat tinitus. Ambele vaccinuri ARNn Moderna și Pfizer au raportat efecte secundare similare.

39,7% dintre cei care au primit vaccinul Moderna au raportat că suferă de somnolență, afecțiunea durând de obicei o săptămână.

Descoperirea sugerează că „ar putea exista o relație strictă între dezvoltarea somnolenței și răspunsurile imune la vaccin/infecție”, a menționat studiul.

Cercetătorii au menționat ipoteza ca injecțiile să producă „distrugerea selectivă mediată imun a neuronilor producători de orexină, ceea ce înseamnă o leziune neuronală mediată de celulele T, declanșând astfel narcolepsia”.

Autorii studiului cer acum „urgent” „investigații viitoare” cu privire la posibilele leziuni neurologice cauzate de „vaccinurile” mARN anti-Covid.

De asemenea, 15,9% dintre cei care au primit serul Moderna au suferit vertij și 14,5% au raportat amorțeală. 2,7% au raportat vedere dublă, cu „un risc crescut” după o a doua doză. Aproximativ 6,4% dintre cei care au primit vaccinul Pfizer au raportat că suferă de ceață cognitivă, stare care a durat o săptămână.

Studiul mai arată că femeile au un „risc crescut” de astfel de complicații, fapt care poate proveni din diferențele de ADN. Femeile au doi cromozomi X, în timp ce bărbații au un cromozom X și un cromozom Y.

Renumitul cardiolog Dr. Peter McCullough a comentat studiul pe blogul său. 

„Un procent șocant de 31,2% dintre respondenții la acest set mare de date au suferit leziuni neurologice după două doze, fiind date verificate în registrele de sănătate”, a scris dr. McCullough. 

„Majoritatea estimărilor de risc indică că profilul de siguranță este inacceptabil. Este alarmant faptul că până în prezent toate societățile în domeniul neurologiei încă recomandă vaccinul împotriva COVID-19 și niciuna nu a emis avertismente de siguranță asupra produselor.”

De asemenea, și alte studii au arătat dovezi că injecțiile ARNm anti-Covid sunt legate de complicații neurologice.

În octombrie 2021, un studiu publicat în revista Neurological Sciences a menționat că „cea mai devastatoare complicație neurologică post-vaccinare este tromboza sinusului venos cerebral (CVST)”.

McCullough a adăugat că un studiu din noiembrie 2022 în Current Neurology and Neuroscience Report a făcut constatări similare.  

El a explicat că un risc excesiv de 20% sau mai mult este considerat „important din punct de vedere clinic”.