ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Iulia Gorneanu, una dintre fondatoarele conceptului "La Blouse Roumaine", se află internată de urgență într-un spital din Germania, acolo unde este tratată pentru afecțiuni ale ficatului

Mai precis, Iulia Gorneanu suferă de insuficiență hepatică fulminantă, despre care se presupune că ar fi fost cauzată de un exces de paracetamol.

Cu câteva zile în urmă, în drum spre un eveniment organizat de Institutul Cultural Român din Paris unde urma să își prezinte expoziția de ii și costume tradiționale dedicată Reginei Maria, Iulia a început să se simtă foarte rău. De acolo a fost transportată de urgență cu elicopterul la Heidberg, unde se află și acum în stare gravă.

Apropiații și colegii fac un apel la unitate în gând și rugăciune pentru salvarea Iuliei.

Despre problemele cauzate de excesul de paracetamol, element care se găsește în abundență în produsele ce tratează răceala, puteți citi AICI.