ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un interviu realizat de Dr. Ana-Maria Mihalcea cu Dr. Geanina Hagima din România, doamna Hagima dezvăluie cele mai recente descoperiri în urma cercetării sale, în care a analizat prin microscopie electronică vaccinul Comirnaty C19, care conține carbon, oxigen, siliciu, titan și magneziu. Din nou, ea arată că nu există niciun element al vieții, nici fosfor sau azot, iar aceasta înseamnă că nu există ARNm sau ADN în flacoane, scrie Dr. Mihalcea, a cărei postare o redăm mai jos:

Cu toate acestea, suntem îngrijorați de prezența, care nu a fost dezvăluită, a siliconului, titanului și ytriului. Ytriul este utilizat în biosenzori și în optoelectronică. Siliconul este folosit în nanotehnologie pentru nano și microelectronică, optoelectronică și biofotonică. Titanul are o largă aplicație în biosenzorii bazați pe nanotehnologie. Niciunul dintre aceste elemente nu a fost dezvăluit. Dr. Hagima a analizat, de asemenea, prin microscopie vaccinurile Comirnaty C19, cercetare care a scos la iveală existența nanotehnologiei autoasamblante și a tehnologiei punctelor cuantice. 

Vaccinul Moderna C19 conține cantități mari de silicon, carbon și oxigen. Carbonul și oxigenul ar putea alcătui oxidul de grafen, dar ar putea fi și un alt material pe bază de carbon.

Unele măsurători au arătat o cantitate de până la 43,2% silicon nedezvăluit, care face parte din producția de biosenzori bazați pe nanotehnologie autoasamblantă.

Alte metale nedezvăluite găsite în vaccinul Modernal C19 sunt staniul, care este utilizat în nanotehnologia cu biosenzori plasmonici, și aluminiul, folosit pentru biosenzorii nanotehnologici.  

Descoperirea faptului că lipsesc elemente ale vieții - indicând că nu există ARNm în flacoanele C19 - este în concordanță cu constatările Dr. Daniel Nagase, ale lui Steve Kirsch și Pablo Campra. Niciunul dintre aceștia nu a găsit ARNm în flacoane. Grupul de lucru german a găsit și multe metale folosite în nanotehnologice. Un raport criminalistic din Marea Britanie a arătat existența oxidului de grafen în flacoane.

De asemenea, Dr. Hagima a analizat anesteticul dentar Artidental, despre care am arătat pe larg că conține nanotehnologie cu autoasamblare. Ea a găsit în acesta silicon, precum și oxigen, magneziu, carbon, fier, sulf, clorură, titan, mangan, crom, fosfor și azot care arată elemente ale vieții. Eu și alți cercetători am efectuat cercetări prin microscopie în câmp întunecat pentru anestezice dentare și am descoperit nanotehnologie cu autoasamblare.

Rezumat:

Acum avem noi dovezi care confirmă analizele anterioare ale armelor biologice Covid 19 Comirnaty și Moderna, care nu conțin elemente de viață, fosfor sau azot, deci nici ARNm. Elemente nedezvăluite precum siliconul, titanul, ytriul și alte metale utilizate în nanotehnologie de biodetecție au fost descoperite în Comirnaty, Moderna, anestezice dentare și Pneumovax.

Solicităm oprirea imediată la nivel mondial a programului de vaccinare anti-Covid-19 și investigarea imediată a TUTUROR vaccinurile, inclusiv a tuturor vaccinurile pentru copii, pentru a stabili conținutul de metale grele toxice nedezvăluite și structuri metalice de nanotehnologie.

De asemenea, solicităm evaluarea tuturor anestezicelor dentare din întreaga lume care s-a dovedit că conțin biosenzori și nanotehnologie cu autoasamblare.

De asemenea, solicităm investigarea acestor produse injectabile prin cromatografie de gaz lichid, investigații pentru toate compozițiile polimerice chimice, materiale plastice de hidrogel autoasamblante și construcții polimerice de nanotehnologie cu capacități de biodetecție și fotoelectronice, așa cum s-a observat în cercetările prin microscopie în câmp întunecat.

Dr. Ana Maria Mihalcea, Dr. Geanina Hagima / VIDEO: