ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Să accepți vaccinul este normal. Să dorești vaccinarea OBLIGATORIE a cetățeanului denotă un intelect fagocitat de morbul tiraniei sau o mentalitate de sclav. Mai ales când vezi cu ochii tăi că intruziunea în viața familiei a început să fie făcută în țările-experiment (scandinave în special) fără teama de consecințe, cu bocancii.

Modul în care a fost trecută legea prin comisia de specialitate prezidată de suina șefă din PSD, într-o ședința secretă, în biroul acestuia și nu în sala de ședințe, fără participarea presei, arată limpede care este mobilul acestei legi dată în plic de către BigPharma.

Tratamentele aplicate industrial, ca în staulele de vite, nu au nicio legătură cu medicina, ci cu profitul.

Apropos de suine, când avem atâtea probleme grave în România actuală (criză politică, manipularea mondială cu coronavirus, iminenta invazie a refugiatilor din iresponsabila Turcie șamd), marea problemă a partidelor este legea vaccinării OBLIGATORII și interzicerea creșterii de porci în gospodării, ambele legi ale corporațiilor care vor să mulgă banii de pe român. Iar mistrețul autohton pune botul la îngrășămintele cu monoglutamat, preparat bine de abuzul mediatic pe care-l înghite zilnic.
Interesele financiare sunt de sute de milioane de euro, iar o suină politică sau un deontolog îl cumperi cu mărunțiș.
 


Aici avem și două specimene deosebite. Sigur celor mai copți, care au trecut prin comunism, le trezește amintiri, analogia fiind mult prea evidentă.

S-a trecut de la odele adresate partidului unic și Tovarășului secretar general, de la Mama Națiunii și Tatăl care are Țara ca preocupare unică, la odele aduse Vaccinului.

Cei doi recitatori de la USR sunt de un ridicol perfect. Mai și mint fără să tremure când afirmă că din cauza nevaccinarii, "au revenit boli ce s-au crezut complet eradicate". (CARE sunt acestea?) Concluzia: "De asta, România are nevoie de o lege a vaccinării OBLIGATORII".

Peste toate vacsurile politice (prin care USR iată că intră în simbioză cu PSD), nu pot să nu remarc faptul că exemplul cu poliomielita este ridicol. În primul rând, recitatorii spun clar că mai sunt doar trei țări în care boală se mai regăsește: Pakistan, Afganistan și Nigeria. Țări în care majoritatea populației trăiește în mizerie - cine a fost acolo știe foarte bine care este nivelul de trăi și de igienă.

Bun, faptul că în România a fost eradicată această boală, nu înseamnă că e straniu să mai ceri vaccinarea întregii populații? Citez dintr-un studiu de specialitate: "În țara noastră, au evoluat mai multe episoade epidemice, în anii 1927, 1955, 1980–1982 (221 de cazuri, determinate de virusuri polio sălbatice tip 2 și 3) și în perioada 11 noiembrie 1990 – 25 aprilie 1992 (13 cazuri, determinate de virusul polio sălbatic tip 1, care a implicat în special copii romi nevaccinați, mulți dintre ei infectați cu virusul imunodeficienței umane HIV). Ultimul caz de poliomielită din România (aprilie 1992) a fost tot un copil de etnie romă, din județul Giurgiu, nevaccinat".

Rețineți, ultimele cazuri a fost acum 28 de ani, la copii infectați cu HIV/SIDA!

Mâine, presupunem nu fără temei, apare vaccinul pentru viroză covid-19 (coronavirus). La anul nu o mai fie cazuri de coronavirus, însă până în anul 2048 și după aceea o să se vaccineze în masă populația, preventiv.

Nu e de noaptea minții? Raționamentul ăsta bolnav, că e nevoie și după decenii de vaccinare, deși boala a dispărut, îl aud inclusiv la oameni pe care-i credeam valizi mintal. Nici măcar nu își pun problema că ar trebui să fie vaccinați oameni din anumite grupe de risc. Nu, trebuie vaccinată TOATĂ POPULAȚIA, PREVENTIV. După trei decenii.

Din fericire, ciuma (moartea neagră) a trecut la noi fără vaccin, altfel am fi fost și astăzi vaccinați, la peste 200 de ani de la ultima pandemie, în vremea lui Caragea Vodă. Însă ea nu este eradicată în lume: "Aproape 600 de oameni au murit de ciumă între 2010 și 2015, iar Organizația Mondială a Sănătății a înregistrat peste 3.200 de cazuri pentru perioada respectivă. Cele mai multe dintre ele s-au înregistrat în Congo, Madagscar și Peru".

La câți imbecili utili avem și medici dependenți de corporațiile Pharma, cred că s-ar putea cere vaccinarea preventivă de ciumă, vaccin realizat de cercetătorii americani acum doi ani.

Cine va câștiga din spaimele diseminate în public? Cred că este limpede că menținerea acestei mase de înspăimântați îi va ferici pe cei care vor face bilanțul financiar, la sfârșitul anilor viitori, cand vor cuantifica câștigul marilor rechini farmaceutici mondiali.