ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Continuăm prezentarea documentului primit la redacție, demers început joi, 2 noiembrie:

Aprofundând adevăratele resorturi ale campaniilor de vacinare forțată a unui număr cât mai mare de indivizi din „șeptel” sau turma („herd”, în engleză) de români, descoperim niște elemente comune, care se repetă, cu începere din anii 2000.

Mulțumim pe acestă cale foștilor miniștri ai sănătății cu reflexe democratice ce au adus la zi legislația anti-corupție, pentru a permite creșterea transparenței și diminuarea conflictelor de interese dintre medici și industria farmaceuticelor, Departamentului Național Anticorupție - pentru declanșarea cercetărilor asupra unor cazuri notorii de fraudă și mită, Consiliului Concurenței - pentru cercetarea efectuată în decurs de câțiva ani și pentru raportul făcut public, ce ridică mari semne de întrebare asupra comportamentului medicilor în raport cu industria, precum și mass - media independentă (bloggeri) și curajoasă (DigiTV, Antena, Realitatea) - pentru pașii extraordinari făcuți pentru a dezvălui fața nevăzută și neștiută a decidenților din domeniul sanitar. Se va observa astfel că avem parte cam de aceiași actori, care știu să joace aceleași scenariu, de peste 10 ani încoace.

Gindrovel - Vaccinel

Începem expunerea cu o caricatură de parvenitism medical… Rar ne este dat să găsim un astfel de specimen, aflat integral în solda firmelor și erijat în vajnic reprezentant al nazismului medical, amenințător la adresa părinților care înțeleg să-și protejeze copiii de mizeria vaccinurilor, dar și la adresa medicilor care ar îndrăzni să ridice semne de întrebare… Personajul nu este altul decât vocalul „obersturmbamführer” Gindrovel Dumitra, zis și „Gindrovel - Vaccinel”, coordonatorul Grupului de Vaccinologie din Societatea Națională de Medicină a Familiei și pionul principal al campaniei media „vaccin pentru viață(…cea de după moarte). 

Cu o mândrie para-patriotică și cu vreo 60.000 de lei în plus la teșcherea – adică vreo 600 de milioane de lei vechi - colectați în 2016, în special de la firma Merck, producătorul renumitelor vaccinuri ROR (MMR, suspectat că ar conține mercur și ar provoca autism) și HPV (Gardasil, pentru fetițe, suspectat de decese și paralizii), Gindrovel - Vaccinel’ul nostru afirmă sus și tare, pe toate canalele, că părinții vor ajunge să-și piardă copiii dacă îndrăznesc să nu-i înțepe cu ce le va bagă cu forță ministerul, la brațetă cu firmele! Iar medicii… să aibă grijăăă… că-și vor pierde slujbele dacă îndrăznesc cumva să scoată un cuvânt, de îndoială sau contra vaccinării! 

Nimic despre nevoia de revizuire în profunzime a acestor metode, despre studiile de toxicologie și siguranță ce ar trebui efectuate, independent de autorități (că firmele doar nu sunt proaste, să bage banii în așa ceva) despre riscurile lor reale, despre reacțiile adverse post-vaccinale grave și tardive (ce dacă moare/se distruge unu’, pe ici pe colo - ghinion) sau despre toxinele din vaccin, ori despre mediile de cultură cancerigene utilizate, sau despre cultivarea vaccinurilor pe fetuși avortați, șamd… Nimic despre multe alte nuanțe necesar a fi știute, înainte de tratarea fiecărui copilaș în parte… Sau despre călcarea în picioare a Codului Deontologic al Colegiului Medicilor (alo, Colegiul mai există?), care interzice tratamentele fără acordul pacientului, nimic, nimic din toate acestea nu-i tulbură conștiința… 

Gindrovel - Vaccinel’ul nostru îi dă cu campania înainte, peste mutilați și cadavre, ca să curgă bănuțul de la firme, căci în 2015 abia a apucat săracul să strângă 14.000 de lei (o nimica toată - 140 de milioane de lei vechi sau 3000 și ceva de EURO)!

Societatea Națională de Medicină a Familiei

Mergând în continuare pe fir, în UE nu cred că mai găsim vreo asociație medicală mai lipsită de coloană vertebrală, cu o mai mare subordonare - până la a se face preș în fața firmelor, pentru bani. Citiți și vă minunați cu se ocupă SNMF, Societatea Națională de Medicină a Familiei, bine sponsorizată de firmele producătoare de vaccinuri. Astfel, nici societatea din care face parte „Gindrovel zis Vaccinel” nu stă mai prejos, SNMF colectând în 2016, de la producătorii de vaccinuri și medicamente, suma totală de peste 300.000 de lei - adică peste trei miliarde lei vechi, sau 67.000 de EURO… 

Și asta, în special de la Pfizer, producătorul vaccinului pneumococic pe care SNMF îl susține sus și tare. Ce rost mai au discuțiile despre constituționalitatea unei legi, despre dreptul inalienabil al pacientului de a dispune de corpul său, de a-și da și lua consimțământul, despre codul deontologic, despre jurăminte, conștiință, șamd… Cât timp curge banul, tot restul devine istorie…
 
Alexandru Rafila

O altă voce ce apare periodic în campaniile pro-vaccinare este dl. prof. dr. A. Rafila. Acesta apare episodic și la dezbaterile publice în care mai vin și părinți ai copiilor distruși de vaccinuri, arătându-se relativ iritat de aceștia și „imun” când vine vorba despre riscuri, precauții, efecte adverse grave și moarte prin vaccinare. Dânsul este președintele Societății Române de Microbiologie, unde, fără multă imaginație, pe același calapod cu SNMF - Gindrovel Vaccinel (copy/paste), își desfășoară activitatea un alt Grup Tehnic de Vaccinologie, condus de dl. professor. Societatea arată că este bine condusă pe culmile prosperității de dl. profesor președinte, reușind astfel să încaseze în 2016 peste 430.000 de lei de la producătorii de vaccinuri și medicamente, adică peste patru miliarde lei vechi. Aproape 100.000 de EURO... depășind astfel SNMF + Gindrovel - Vaccinel la un loc

Valeria Herdea

Parte din grupul tehnic de vaccinologie al d-lui profesor Rafila este și d-na dr. Valeria Herdea – președinte al AREPMF (Asociația Română pentru Educație Pediatrică în Medicina de Familie, https://arepmf.ro/), un alt loc în care mustește un alt grup de „vaccin-ologi”. Pe site-ul AREMPF se promovează îndeosebi vaccinuri. La grămadă, de toate pentru toți: HPV, pneumococice, tot ce aduce bănuți la teșcherea. 

Astfel, d-na președinte, cu d-na dr. Emiliana Costiug, secretar, și cu d-na dr. Raluca Ghionaru, secretar pe București, culeg roadele promovării pe toate canalele a DREPTULUI FUNDAMENTAL la VACCINARE (probabil vreo speță juridică nouă de „drept obligatoriu”, ex: http://www.ghidcabinet.ro/2017/10/dr-valeria-herdea-arepmf-doar-o-medicina-de-familie-puternica-poate-fi-baza-unui-sistem-de-sanatate-puternic/), colectând împreună (individual sau prin AREPMF) de la producătorii de vaccinuri/medicamente peste 140.000 de lei, adică peste un miliard patru sute de mii de lei vechi, sau peste 31.000 de EURO, numai în 2016. D-na dr. Herdea a fost strângătoare și în 2015, primind de la firme frumușica sumă de 38.000 de lei, adică 380 de milioane de lei vechi, vreo 8.500 de EURO…

Societatea Română de Pediatrie

Colac peste pupăză, în același articol citat mai sus, a luat cuvântul și dl. prof. dr. Marin Burlea, președintele Societății Române de Pediatrie, despre o topică ce nu are legătură cu vaccinarea… 

Vă întrebați oare de ce, în toată această controversă din jurul vaccinurilor, apar niște medici de familie (de tip obersturbamfürer Gindrovel - Vaccinel), niște microbiologi, niște medici de boli infecțioase, șamd, dar NU APAR PEDIATRII? Oare S.R.PED. își abandonează misiunea etică, verticală și deontologică, și nu scoate niciun cuvânt critic, nici barem un semn de întrebare, despre explozia cazurilor de cancere, alergii, retard, autism, paralizii, boli auto-imune și multe alte tulburări nemaivăzute și nemaiauzite până acum la cei mici, cu care în mod sigur medicii pediatrii se confruntă zilnic? 

Oare încasarea în 2016 a peste 200.000 de lei – adică peste două miliarde de lei vechi, sau 46.000 de EURO – de la producătorii de vaccinuri/medicamente e suficient, ca să adoarmă dictonul hipocratic „primum non nocere” și să transforme în preș fără de coloană vertebrală și pediatrimea românească? Oare în halul ăsta a ajuns țara asta, de niciun pediatru, niciun medic nu mai are coloană vertebrală și curaj și numai e în stare să iasă și să ia poziție față de aceste aspecte grave, penale chiar, ale profesiei pe care și-au ales-o?

Adrian Streinu Cercel

Toate ca toate, dar preferatul firmelor producătoare de vaccinuri este dl. prof. dr. Adrian Streinu Cercel (împreună cu dr. Anca Streinu Cercel). Dânsul este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai harnici activiști pro vaccinare, omul care se joacă de-a panica și victimele la micul dejun, expertul în alarme false, ce anunță că vor muri mii și milioane dacă nu se vaccinează populația de urgență, în masă, cu orice apare, oricând și oricât de des. Veți recunoaște cam aceeași formulă, aplicată cu diverse ocazii.

El a răspândit în public informații false referitoare la pandemia de gripă aviară încă din anul 2006, dând ca sigure două milioane de decese dacă lumea nu se vaccinează. Un scenariu similar s-a desfășurat și cu panica provocată de așa zisă gripă porcină în 2009, copy/paste cu epidemia de rujeolă din 2016-2017, care a condus la adoptarea fără rezerve a legii vaccinării obligatorii, votată de Senat în 2017 (vot după care au dispărut și rujeola, și panica) – nimic nou sub soare.

Ȋn 2009, Streinu Cercel a susținut vaccinarea forțată a fetițelor cu vaccinurile HPV fără acordul părinților, aplicând tactica acordului prezumat, reluată și ea în legea vaccinării obligatorii.

A recidivat tot în 2009, răspândind minciuna venită pe canalele OMS (Organizația Mondială a Sănătății), când a susținut iar vaccinarea în masă a românilor pentru a combate pandemia de gripă porcină și a semănat panică cu de acum celebra sintagmă „20.000 de morți = un mizilic”

Tot atunci, el anunța periodic în mass-media îmbolnăvirile de gripă, ce creșteau cu miile - și morții, al căror număr creștea cu zecile, dând ca potențiale 2.5% decese, adică o jumătate de milion de morți. Un scenariu similar s-a repetat în „campania media” de rujeolă, ce a precedat legea vaccinării obligatorii în 2017.

Tot în 2009, Streinu Cercel a emis o dispoziție, în calitate de secretar de stat la Ministerul Sănătății, prin care obliga medicii de familie să se vaccineze împotriva gripei porcine, în caz contrar aceștia fiind „interziși” de la desfășurarea activității… Și asta, în condițiile în care ministrul Cseke Attila declara că dispoziția respectivă fusese emisă fără acordul său, fiind deci ilegală. 

Recunoaștem politica de dictat medical aplicată și în recenta lege a vaccinării obligatorii, prin care sunt amenințați cu concedierea medicii ce vor îndrăzni să pună sub semnul întrebării siguranța și oportunitatea vaccinurilor. Astfel de măsuri au fost imediat catalogate ca ilegale de conducerea Colegiului Medicilor de atunci, arătându-se că asemenea enormități forțate nu apar nicăieri în UE. Inutil de spus că actuala conducere a Colegiului Medicilor este tot în stadiul de preș în față firmelor, tocând liniștită bănuții din sponsorizări și făcându-se că nu vede că legea vaccinării obligatorii încalcă flagrant, în multiple articole, propriul său Cod Deontologic.

El însuși nu s-a sfiit să calce peste Codul Deontologic al medicilor, în cazul Toni Tecuceanu, când a indus psihoza de masă, prin dezvăluirea în public (fără dovezi, DAR MAI ALES FĂRĂ ACORDUL prealabil al familiei) a presupusei cauze a morții lui Toni ca fiind gripa porcină; motiv pentru care a și fost dat în judecată de familie… 

Drept consecință, după moartea cunoscutului om de televiziune, mii de români speriați s-au grăbit să se vaccineze împotriva gripei A/H1N1, deși au fost voci care au susținut încă de atunci că acest caz e o manipulare mediatică. Rudele mai spun că, din cauza isteriei publice stârnite, au fost evitate chiar de către prieteni sau cunoscuți, iar la înmormântarea lui Toni au participat foarte puțini oameni, acesta rămânând în memoria colectivă că „prima victimă celebră a gripei porcine”. Membrii familiei Tecuceanu se plâng că și în acest moment sunt ocoliți și tratați cu rezervă de foarte mulți oameni. De altfel, Paul Tecuceanu spune că și soția sa, Mirela, a părăsit domiciliul conjugal și a intentat acțiune de divorț „speriată de perspectiva contaminării sale și a fiului lor".

Fiind ulterior acuzat de Agenția Națională de Integritate că are ca obicei să-și facă un cumul de funcții publice (cât mai multe comitete și comisii), Streinu Cercel a fost îndepărtat din minister (http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20264434-ani-adrian-streinu-cercel-incompatibil.htm), păstrându-și funcțiile de conducere din Institutul Matei Balș, dar și organizațiile găzduite acolo.

De aici, dl. profesor se situează ani la rând în top, fiind printre cei mai abili colectori de la firmele pharma, fie direct, fie indirect, prin asociațiile pe care le controlează sub aripa Institutului Matei Balș, cum ar fi fundația acestui institut, („Anunț Zile INBIMB 2017: Stimați colegi, Am deosebită plăcere să vă invit alături de Institutul Național de Boli Infecțioase «Prof. Dr. Matei Balș» (INBIMB), Academia Europenă HIV/SIDA și de Boli Infecțioase, Fundația «Prof. Dr. Matei Balș» și Societatea de Boli Infecțioase și HIV/SIDA, la al 13-lea Congres Național de Boli Infecțioase și a 13-a ediție a Zilelor Științifice ale Institutului Național de Boli Infecțioase «Prof. Dr. Matei Balș», ce se vor desfășura la București în perioada 8-10 noiembrie 2017) sau Academia Europeană de HIV/SIDA, Societatea de Boli Infecțioase și HIV/SIDA și altele, asemenea.

Astfel, în 2015, pe numele lui Adrian Streinu - Cercel + Anca s-au colectat de la firmele producătoare de vaccinuri/medicamente peste 270.000 de lei, adică două miliarde șapte sute de mii de lei vechi (circa 62.000 EURO), iar în 2016 peste 185.000 de lei, adică peste un miliard opt sute de mii de lei vechi (circa 42.000 EURO). 

Indirect, sponsorizările atrase de instituțiile controlate de dl. Adrian Streinu Cercel (enumerate mai sus) se cifrează în 2016 la astronomica sumă de peste două milioane de lei noi, adică douăzeci de miliarde lei vechi (cam jumătate de milion de EURO)!…

Merck a făcut o sponsorizare de 730.000 de euro în Cluj, pentru „mese” 

Ȋn loc de concluzii: ȘEPTELUL DE ROMÂNI BUNI DE VACCINAT (herd imunity, cum le place lor să afirme în batjocură, adică imunitate de turmă, concept mediatic, neștiințific, nedovedit) NU MAI ESTE APÃRAT DE NICIO INSTITUȚIE DE STAT, CONTRA ABUZURILOR ȘI FRAUDELOR MAFIEI MEDICALE!

Conform altor observatori și comentatori avizați, un număr semnificativ de medici și organizații care au beneficiat de sponsorizări nu au raportat aceste finanțări, deși erau obligați legal. […] Valoarea totală a sumelor raportate de beneficiari (medici, organizații, spitale) este de 4 ori mai mică decât valoarea totală a sumelor raportate de companiile farmaceutice. 

Apar situații neobișnuite, cu raportări ilizibile, în special la producătorii de vaccinuri, cum ar fi o sponsorizare în valoare de peste 3.000.000 de lei (treizeci de miliarde de lei vechi sau 730.000 de EURO), oferită de compania farmaceutică Merck unui beneficiar neprecizat, cu adresa în stradă Clinicilor din Cluj. Sponsorizarea poartă o singură descriere: „mese”...

Cu alte cuvinte, tot ceea ce ați citit în acest material plus tot ceea ce puteți afla din site-urile prezentate pare a fi doar vârful icebergului…