ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul Vlad Mixich, colaborator al Hotnews și un susținător al vaccinurilor, care în ultimul an a fost plecat la studii la Londra, a anunțat, pe pagina sa de Facebook că a revenit în România, urmând să ocupe funcția de vicepreședinte al Agenției Naționale a Medicamentului.

Vlad Mixich a mai scris că în ultimii ani, inclusiv în cel petrecut la London School of Economics, și-a concentrat 90% din energie și din timp domeniului politicilor de sănătate și farmacoeconomiei.

"M-am întors acasă așa cum am promis și, de mâine (n.r. marți), voi continua la Agenția Națională a Medicamentului (din postura de vicepreședinte). E una din cele mai tehnice instituții din sistemul medical românesc și mă bucur că pot să aplic aici, acasă nu altundeva, ce am învățat de la cei mai buni din Europa în acest domeniu. Mă așteaptă o perioadă de muncit până la săritul capacelor așa că nu prea e prilej de felicitări. Mai degrabă de dat o mână (chiar două) de ajutor", scrie Vlad Mixich, care lucrează ca cercetător asociat pentru The Economist Intelligence Unit și LSE Health.