ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Peste 100 de copii premianți din județul Iași merg la mare vara aceasta printr-o tabără organizată de un preot.

Dan Damaschin, preot misionar la Maternitatea „Cuza-Vodă”, reușește să-i ducă pe copii în tabără cu ajutorul credincioșilor care îi sprijină proiectele de peste an. Un preot din județul Iași premiază cei mai buni copii de care se îngrijește de mai mulți ani cu o tabără la mare. 115 copii sărmani din comunele ieșene vor vedea pentru prima dată marea la începutul lunii iulie, scrie Adevărul.

Excursia este organizată de Dan Damaschin, preotul misionar de la Maternitatea „Cuza-Vodă”, cu sprijinul credincioșilor impresionați de soarta minorilor. Tabăra se desfășoară în intervalul 2-9 iulie, la Eforie-Nord. Anul trecut, preotul a reușit să trimită la mare 10 adolescenți premianți din familii nevoiașe.

„Anul acesta am fost la fel de atenți la rezultatele școlare. Copiii care merg în tabără sunt premianți, au rezultate deosebite și merită o astfel de excursie. Ne bucurăm că oamenii sunt alături de noi și ne sprijină de fiecare dată”, a arătat Dan Damaschin.

Preotul derulează mai multe proiecte pentru familiile nevoiașe, cu mulți copii, din comunele județului Iași. Prin acestea peste 1.000 de copii primesc lunar ajutoare de la oameni din țară impresionați de inițiativa preotului. Persoanele interesate să sprijine proiectele părintelui Dan Damaschin îl pot contacta la numărul de telefon 0744.798.610 sau îi pot scrie pe pagina personală de Facebook.