ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Trei milioane de români vor organizarea unui referendum pentru ca art. 48 din Constituția României să prevadă că „familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie”. La 20 iulie, Curtea Constituțională a României a avizat inițiativa legislativă pro-familie, cu unanimitate de voturi. Astăzi, proiectul de lege pentru organizarea referendumului stă pe mesele senatorilor, fără ca ei să se grăbească să-l dezbată și să-l adopte.

Leon Dănăilă, profesor doctor specialist în neurochirurgie, se alătură demersului Coaliției pentru Familie și celor 3 milioane de români care încă așteaptă ca senatorii să le respecte voința.   

 „Sigur că inițiativa dumneavoastră este foarte benefică, foarte logică și este sprijinită cred că nu numai de cele 3 milioane de semnături, ci de toată lumea. Este un act care trebuia prevăzut în Constituție și care cred că va primi acordul tuturor. Familia este baza societății. Fără familie, societatea nu merge înainte! Fiindcă cei care se nasc dintr-o familie s-au dovedit a fi mult mai benefici pentru societate, educația lor este mult mai benefică și ei duc la progresul acestei societăți”, a declarat profesorul Leon Dănăilă într-un testimonial al Coaliției pentru Familie.

„Copiii care sunt adoptați de către homosexuali, care spun «pe tata îl cheamă Ion, pe mama Vasile»... Este de râsul lumii, este ceva care pe mine m-a impresionat foarte negativ. Nu se poate ca statul român să dea voie acestor oameni homosexuali să facă adopții. Heterosexualitatea este lăsată de la Dumnezeu, fiindcă Dumnezeu i-a creat pe Adam și pe Eva, cărora le-a spus: «mergeți și înmulțiți-vă și împânziți pământul». Așa că perceptele religioase pornesc de sus, de la Dumnezeu, și trebuie urmate și de către noi.”

Leon Dănăilă este membru titular al Academiei Române, membru titular al Academiei de Științe Medicale, membru al Academiei Oamenilor de Știință și membru al New York Academy of Sciences.

Acad. Leon Dănăilă sprijină Coaliția pentru Familie

Acad. Leon Dănăilă sprijină Coaliția pentru Familie și referendumul pentru căsătorie #romania #3milioane #pentrufamilie #alegeri2016