ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mircea Toma și ONG-ul ActiveWatch, pe care îl conduce, au făcut public un raport în care îi critică dur pe cei care „instigă la ură”. Mircea Toma a acuzat Biserica Ortodoxă că stârnește ura prin susținerea Coaliției pentru Familie.

Radu Răileanu, reprezentant ActiveWatch în conferința de presă prilejuită de lansarea raportului, a acuzat Coaliția pentru Familie de intoleranță, datorită declanșării referendumului pentru familie.

A urmat o adevărată bătaie de joc ce a avut loc seara trecută, în cadrul galei Hate Awards. Aici au fost terfelite persoane și organizații doar pentru că au o altă opinie și nu gândesc Politically Correct.

Oliviei Steer, cunoscută pentru opiniile antivaccinare și anti homosexuali, i-a fost acordat titlul de ”Gâscă a Fecundității Neamului”, pentru campania ”vaccinare antitoleranță față de comunitățile LGBT”.

Fosta vedetă TV a spus în luna mai, într-o postare pe pagina personală de Facebook, că România se luptă cu "ofensiva organizațiilor LGBT" și că acțiunile Coaliției pentru Familie fac "- cine știe - gestul ultim al majorității fertile înainte să fie înghițită cu totul de pretențiile unei minorități sterile”.

Coaliției pentru Familie i-a fost acordat premiul ”Vă declar hoț și hoție”, pentru că, ”împreună cu tâlharii din politică, au reușit să ne fure și ultima speranță că România se va moderniza vreodată”.

La acordarea acestei diplome, ActiveWatch a făcut referire la faptul că în anul 2016 Coaliția pentru Familie a strâns trei milioane de semnături pentru a modifica definiția familiei din Constituție.

”Habotnica inițiativă s-a bucurat de larga participare a partidelor și instituțiilor laice din țara noastră, care au demonstrat în aproape 3 decenii de democrație că știu cum să fugă de problemele acute ale națiunii”, a mai transmis ActiveWatch.

Librăria ”Mihai Eminescu” din București a primit titlul de "Cuib de lecturi legionare”, după ce a găzduit, pe 8 aprilie 2016, lansarea volumului ”Holocaustul - Gogorița diabolică - Extorcarea de bani de holocaust”, scris de Vasile Zărnescu.

În schimb, pentru că a participat la un adunare a homosexualilor, fostul ministru tehnocrat Violeta Alexadru a fost apreciată.