ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Plenul Camerei Deputaților a adoptat, cu 232 de voturi „pentru", 22 - „împotrivă" și 13 abțineri, inițiativa cetățenească pentru revizuirea Constituției cu privire la redefinirea familiei.

Această inițiativă cetățenească pentru revizuirea Constituției prevede că "familia se întemeiază pe căsătoria liber consfințită între un bărbat și o femeie, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor".

Doar că acest vot și demersul inițiat de cele peste trei milioane de români ce au semnat în 2016 în acest sens nu a fost și pe placul Ambasadei Suediei la București, una dintre marile susținătoare ale drepturilor homosexualilor, care a postat pe pagina de Facebook a instituției un cuplu de bărbați care se țin de mână.

Privită, nu demult - mai ales de către stânga,  ca un adevărat paradis pe pământ, Suedia a fost dată ca exemplu negativ de chiar președintele Americii, Donald Trump. Iată ce se întâmplă cu adevărat în Suedia, un român care trăiește de ani buni în această țară dezvăluind situația reală din această țară.

De altfel, tot în Suedia, aripa tânără a principalului partid liberal, Folkpartiet liberalerna (Partidul Liberal al Poporului), anunța anul trecut că „face un pas înainte” în politică cerând legalizarea incestului și a violului cadavrelor.