ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul George Damian a realizat o analiză nefardată a așa numitei generații a "tinerilor frumoși".

"Văd că se vorbește despre generația sub 30 de ani din România care ar fi noua speranță, cei care vor face marea curățenie. Tinerii furioși, tinerii frumoși. Tinerii care vor lua taurul de coarne și vor da cu el de pământ", începe ziaristul, analiza de pe blogul său.

"Haideți să vă spun cum i-am cunoscut eu pe cei din generația sub 30. Nu toți, există excepții, însă marea majoritate suferă de niște boli grave. Sunt slabi, îi macină teama că nu vor ”reuși”, nu știu exact ce vor să reușească, dar ei vor. Le este teamă să aibă inițiative, nu își asumă niciodată riscuri. Da, sunt inteligenți, sunt pregătiți – dar au crescut într-o lume virtuală. Pentru mine Facebook este un fel de telefon, pentru ei este întreaga lume.

Cel mai mult mă îngrijorează la ei dispariția instinctului procreerii. Nu vor să facă copii, nu sunt capabili să își asume această responsabilitate, sunt ca urșii panda. Găsesc sute de explicații pentru renunțarea la acest instinct.

Citește articolul INTEGRAL, aici.