ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aproape 100 de copii dați dispăruți au fost găsiți de polițiști în ultima săptămână, aceștia nefiind victime ale vreunei infracțiuni, potrivit Poliției Române. 

Polițiștii au găsit, în perioada 16-22 decembrie, 143 de persoane date dispărute, dintre care 93 de copii, aceștia fiind duși înapoi în familii sau internați în centre pentru minori.

În cele șapte zile au fost prinse 78 de persoane care erau căutate, în baza unor mandate emise de instanțe, pentru a-și executa pedepsele cu închisoarea sau a fi arestate.

Dintre cele 78 de persoane, 54 au fost duse în penitenciare pentru a executa pedeapsele cu închisoarea primite, 21 au ajuns în centrele de arestare preventivă, nouă dintre acestea având mandate europene de arestare, iar alte trei au fost internare în unități medicale de specialitate, în baza unor sentințe.