ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Artistul Mihai Constantinescu se află în stare gravă la spital, după ce fusese internat luni seara în urma unui stop cardiorespirator.

Agenția Mediafax, citând surse medicale, a scris că starea de sănătate a interpretului este staționară, dar foarte gravă.

„Nici mai rău, nici mai bine ca ieri. Nu a făcut alte stopuri cardiace sau alte evenimente. Starea sa de sănătate e stabilă, nu s-a modificat nimic de aseară. E în stare stabilă, dar foarte gravă”, au precizat sursele citate, pentru agenția Mediafax.

Mihai Constantinescu „nu e la prima problemă de genul ăsta”, a declarat Adrian Daminescu pentru Mediafax. „Dormea lângă soție și soția și-a dat seama că nu mai respiră. Mi s-a spus că a durat 10 minute până l-au resuscitat. Dacă sunt mai mult de trei-patru minute, cred că îți pierzi memoria și e greu să îți mai recapeți cunoștința”, a mai spus muzicianul.

„Tot ce putem să facem acum e să stăm cuminți și să ne rugăm pentru el”, a completat Adrian Daminescu.

Mihai Constantinescu și-a anulat în luna martie câteva concerte din cauza stării de sănătate, fiind cunoscut de multă vreme cu probleme cardiace.

În anul 2008, Mihai Constantinescu a fost supus unei intervenții chirurgicale la Secția Clinică Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare și Transplant Târgu Mureș, cu diagnosticul stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficiență mitrală gradul 3/4, insuficiență tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie. În anul 2017, artistul a fost supus unei noi intervenții chirurgicale, după ce valva mitrală a avut o disfuncție.

Mihai Constantinescu s-a născut în 1946 la București și a lansat până acum peste 20 de albume. Constantinescu este căsătorit de 18 ani cu Simona Secrier, după ce a divorțat de prima soție, Mihaela.