ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Continuă reacțiile negative la adresa președintelui Klaus Iohannis la aproape o săptămână de la declarația pe care acesta a făcut-o despre familia naturală. Președintele s-a pronunțat atunci pentru căsătoria între persoane de același sex, spunând că demersul Coaliției pentru Familie este "fanatism religios", ignorând 3 milioane de români care au semnat o propunere legislativă de revizuire a Constituției, care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria între un bărbat și o femeie.

Artistul Tudor Sișu a postat pe Facebook un mesaj prin care dezaprobă spusele președintelui, acuzându-l că promovează "marxismul de tip nou".

"Domnule Pre;edinte Klaus Iohannis, când românii mei te-au votat pe dumneata, om din altă nație și de altă credință, nu mai erau fanatici? La dumneavoastră nu contează nici un milion, nici două, nici trei, nu conteaza nici referndumurile, democrația e doar un cuvânt și oricum cuvântul de ordine al zilelor noastre e marxismul ăsta de tip nou pe care îl promovați sub masca unei așa-zise comunități. Nu sunteți român și nu sunteți Președintele meu și mi-ar plăcea ca toți românii adevărați să vă zică asta!", a fost mesajul lui Sișu.