ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Asociația homosexualilor Accept a anunțat, într-o postare pe Facebook, a 19-a ediție a marșului "mândriei homosexuale" „Bucharest Pride”. Marșul va avea loc la finalul unei săptămâni întregi de promovare a sodomiei, chiar în perioada în care credincioșii ortodocși sărbătoresc Rusaliile și Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul, culminând cu Sfinți Apostoli Petru și Pavel, când este planificată destrăbălarea stradală. Potrivit Pro Vita București, Asociația Accept a primit un grant de aproape 1 milion de euro pentru „promovarea” reglementării situației cuplurilor de același sex în România.

„Anul acesta, cel mai amplu eveniment dedicat comunității LGBTQIA+ din România și aliaților săi se va desfășura în perioada 21-29 iunie. Sub umbrela tematică We are ready, organizatorii pregătesc un întreg maraton de evenimente culturale și comunitare, parte dintr-un program care va culmina cu Marșul Bucharest Pride, programat pe 29 iunie. (…) Suntem pregătiți pentru o Românie în care persoanele LGBTQIA+ și familiile lor sunt văzute, recunoscute și protejate. Adoptarea unor legi care să răspundă acestor nevoi reale nu mai suportă amânare”, menționează activiștii neomarxismului în România.

După cum dezvăluie Pro Vita București, într-o postare pe Telegram, Asociația Accept a primit un grant de aproape 1 milion de euro pentru „promovarea” reglementării situației cuplurilor de același sex în România.

„V-o spunem ca să înțelegeți cu ce adversar ne confruntăm și de ce pretențiile noastre (1500 de euro pentru pregătirea intervenției în faza de apel la CEDO) sunt mărunțiș de bomboane pentru această «minoritate discriminată»”, scrie Pro Vita București.