ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Curtea de Apel București a respins toate contestațiile făcute împotriva deciziei luată de prima instanță, în decembrie anul trecut, iar Astra Asigurări a intrat definitiv în faliment, anunță Digi 24.

Autoritatea de Supraveghere Financiară a depus cererea pentru intrarea în faliment a companiei Astra la începutul lunii septembrie nul trecut, deoarece nu și-a majorat capitalul social cu 425 de milioane de lei, așa cum a cerut ASF.

Mai mult de 2 milioane de contracte de asigurări vor fi afectate de această decizie.

Fondul de Garantare a Asiguraților a preluat clienții Astra și nu putea acorda despăgubirile până la această decizia dată astăzi de Curtea de Apel.

În prezent, Dan Adamescu și o parte a fostei conduceri Astra sunt urmăriți penal într-un dosar legat de o posibilă devalizare a companiei. Prejudiciul calculat de procurori se apropie de 900 de milioane de lei.