ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Din dorința de a pierde câteva kilograme sau pur și simplu de a-și menține silueta, unele persoane aleg să consume lapte complet degresat.

Există multe persoane care preferă să îl includă în alimentația de zi cu zi, însă cele mai recente studii susțin că laptele de vacă cu 0 % conținut de grăsimi ar fi dăunător pentru sănătate, conform davidwolfe.com.

David Ludwig, cercetător la Universitatea Harvard, a realizat un studiu despre presupusele beneficii ale laptelui degresat sau cu 0% grăsimi.

Studiu, publicat în revista Asociației Americane de Pediatrie, a dezvăluit că, din momentul extragerii grăsimii din lapte, aceasta este înlocuită cu zahăr, extrem de dăunător pe termen lung pentru organismul nostru.

De asemenea, David Ludwig contestă publicitatea de care beneficiază laptele cu zero conținut de grăsimi, deoarece toate băuturile care conțin zaharuri și calorii se supun unor norme specifice de promovare în mai multe țări ale lumii.