ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


A fost inventată o nouă cauză a morții subite – din cauza unui bol de mâncare. În urmă cu câteva zile, un bărbat a murit subit după ce s-ar fi „înecat cu mâncare”, într-un restaurant din Brașov. Întrucât au primit minciunile greșit, o parte din presa vândută a scris viceversa, fără să mai actualizeze. Și pentru că șefa de la „Marius Nasta” este în campanie de PR s-a spus și mai mult: că omul a fost salvat de medicii manageriței Beatrice Mahler care au zburat de la București la Brașov. FOTO-CAPTURI în bază.

A doua zi s-a aflat însă că bărbatul a murit și atunci s-au grăbit să afirme că s-a înecat cu mâncare la o terasă din Brașov.

„Un bărbat a murit la o terasă din Brașov întrucât nu i-au fost făcute la timp manevrele de resuscitare. Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, era singur la o masă de pe terasa restaurantului și tocmai îi ceruse ospătarului nota. Când a venit cu nota de plată, ospătarul l-a găsit pe client stând nemișcat, pe scaun. Chemați de urgență, medicii de la SMURD au reușit să îi repornească inima, după o resuscitare care a durat 26 de minute. Din păcate, manevrele de resuscitare au fost începute doar după sosirea echipajului de urgență. «Cel mai important în situația acestui pacient era dacă cineva de la fața locului ar fi făcut manevre de resuscitare cât se poate de repede», a spus dr. Romeo Boancă, medic Spitalul Județean de Urgență Brașov pentru Știrile Pro TV. Pentru că era în stare gravă și nu putea fi transportat, doi doctori din București au fost trimiși în miez de noapte să-l opereze de urgență. Din păcate, omul s-a stins la câteva ore, după intervenție.” - scrie adevarul.ro

Cazul este similar cu cel semnalat, pe 21 aprilie, de Pagina FB Moarte subită: „O femeie a ajuns de urgență la Spitalul Județean din Sibiu după ce s-a înecat cu mâncare, în timp ce lua prânzul la o terasă din Sibiu. ISU Sibiu a intervenit de urgență pentru a-i acorda primul ajutor”, a relatat oradesibiu.ro. Din fericire, femeia a supraviețuit.

Însă administratorul Paginii i-a prins pe mistificatorii post-covid cu minciuna, după cum se vede din captura de mai jos, unde se menționează clar că femeia a făcut un AVC, cel mai probabil ca și bărbatul decedat la Brașov. FOTO-CAPTURI mai jos.
 
 

 

Un bărbat a fost salvat până a murit: