ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Avocatul Gheorghe Piperea a dezvăluit pe contul său de Facebook aventura prin care a trecut împreună cu familia sa într-un mare centru comercial din București, acolo unde a dorit să vizioneze un film.

Doar că, din spusele avocatului, în sală se afla un grup de persoane care „dialogau țipat și râdeau strident, ca să fie clar pentru toată lumea ca ei au ieșit la dixtracție".

„Azi am avut proasta idee de a merge la un film cu familia. La Mega Mall Bucuresti, sala 13, filmul John Wick II. Si nesansa de a ne aseza pe niste locuri in imediata vecinatate a unei turme de cocalari care "dialogau" tipat si radeau strident, ca sa fie clar pentru toata lumea ca ei au iesit la "dixtractie". Am facut imprudenta sa le cer sa taca macar pe timpul filmului. Evident, nu numai ca nu au tacut, dar au inceput sa ameninte cu bataia. Evident, in sala nu era niciun agent dintre cei pe care ii vezi la tot pasul prin mall-uri, mergand agale si fara tinta, exact atunci cand esti grabit, si ocupand exact spatiul care este cel mai stramt si aglomerat cand iesi de la film. Si evident, desi sala era plina, nimeni nu a protestat contra larmei facute continuu de respectiva turma. Asa ca nimeni si nimic nu i-a putut opri pe respectivii cocalari din „dixtractia" pe seama confortului psihic al spectatorilor care au avut nesansa de a veni sa se culturalizeze americaneste in acelasi timp si loc cu ei. Evident, am iesit de la film.

Am facut reclamatie la un fel de sef de la cinema-ul respectiv care, cu niste scuze penibile, a sustinut ca nu poate sa ii controleze pe toti turbulentii. Mi-am luat inapoi banii pe bilete, dar nu si banii pe apa si sucul foarte, foarte scumpe (preturile la chestiile care se vand la barurile/cafenelele din incinta cinema-urilor sunt de vreo zece ori mai mari decat la magazin). Dar apa si sucul sunt minunate - beau si acum din ele. Merita banii si o seara facuta praf. Ma mai duc la Mega Mall, la film. Peste vreo 4 luni, cand turmele de cocalari se concentreaza pe litoral. Ma intreb daca cele de mai sus se incadreaza la fake news sau la factual? Cine stie, cine poate sti....”, a scris Gheorghe Piperea pe contul său de Facebook.

 

Pana cand ma hotarasc sa inchid aceasta pagina, zic sa va redau o intamplare foarte recenta. Fierbinte chiar. Azi am...

Posted by Gheorghe Piperea on Sunday, February 19, 2017