ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE 18 martie: Adrian Hladii s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc de locuințe și a murit, a declarat, pentru AGERPRES, managerul Ambulanței Bihor, Gheorghe Pintea.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, Alina Dinu, a confirmat evenimentul care a avut loc azi, în jurul orei 19:00. „Pot să vă spun că a fost prins într-o locație din municipiul Oradea, din cartierul Nufărul, pentru care poliția a avut mandat de percheziție, unde noi am fost și ieri, și nu era. Azi am dorit să ne întoarcem, am fost în echipă împreună cu procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunal, când a ajuns poliția cu procurorul la ușă, el a sărit pe geam, de la etajul patru. A fost transportat cu salvarea. Am înțeles că a decedat", a spus Alina Dinu.

ACTUALIZARE 16 martie: În cursul acestei dimineți, peste 100 de polițiști și jandarmi s-au întors la locul unde au fost găsite ultimele urme lăsate de suspect, informează Bihor Online. A fost periat malul stâng al Crișului, iar forțele de ordine au refăcut traseul suspectului, care se pare că este rănit deoarece a lăsat mai multe urme de sânge. După ce a abandonat autoturismul cu cadavrul tinerei Dalia Dulca, Adrian Hadlii a traversat Crișul Repede pe malul stâng. Încă din cursul zilei de ieri, au fost efectuate căutări pe malul Crișului, până în apropierea graniței. Polițiștii și jandarmii sunt echipați cu veste antiglonț deoarece suspectul este posibil să fie încă înarmat.
 
Domiciliul lui Adrian Hadlii se află sub atenta supraveghere a forțelor de ordine, iar aceștia au făcut mai multe descinderi în posibile locații unde suspectul s-ar putea ascunde. Conform unor surse, suspectul are amplasate inclusiv camere de filmare la unul din geamurile locuinței de la apartamentul situat la ultimul etaj al unui bloc cu patru nivele. Aceasta ar fi fost amplată în așa fel încât să filmeze intrarea în scara blocului.
 
Știrea inițială 
Polițiștii îl caută pe HLADII ADRIAN, de 38 de ani, din municipiul Oradea, bănuit că ar fi fost implicat în evenimentele produse în cursul zilei de azi, în municipiul Oradea.

Bărbatul are 1,73 m înălțime, constituție robustă, păr negru, ochi căprui, nu se cunosc detalii despre îmbrăcămintea pe care o poartă.

Cetățenii care pot furniza orice informații în legătură cu această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliție și să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

NU interveniți singuri, NU încercați să-l imobilizați, este foarte posibil ca bărbatul să fie înarmat.

Ȋn această dimineață, la Oradea, o femeie de 24 de ani a fost răpită, împușcată în cap și abandonată într-un autoturism pe malul Crișului Repede.

Din primele informații, conflictul izbucnit în plină stradă. Potrivit jurnaliștilor de la Bihor Online, agresorul a așteptat-o pe femeie să iasă din blocul unde locuia, cu un buchet de flori. Văzând că aceasta vine însoțită de un alt bărbat, s-a iscat un scandal în urma căruia agresorul a scos pistolul și a tras după bărbat. Unul dintre gloanțe a trecut prin parbrizul autoturismului cu care cei doi voiau să se deplaseze. Împușcat în umăr, rănitul a luat-o la fugă. Ȋn direcția lui au fost trase 4 – 5 focuri de armă, de calibru mare, 8 sau 9 mm, iar primul apel la 112 a fost făcut de un muncitor care a auzit strigătele rănitului, iar mai apoi de un vecin.

Imediat după ce a tras aceste focuri, agresorul a luat femeia cu forța și a fugit de la locul incidentului la volanul unui BMW gri, seria 7. Polițiștii au găsit victima decedată, câteva ore mai târziu. Acum îl caută acum pe atacatorul fugar.

Ancheta este efectuată de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, sub directa coordonare a procurilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.