ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un bărbat a fost reținut, după ce s-a luat la ceartă cu un paznic, care i-ar fi făcut observație după ce a spart o sticlă cu vin într-un magazin Mega Image din București. Conform Antena 3, este vorba despre un soldat american. Câțiva martori au intervenit, iar unul dintre ei a fost rănit.
 
Unul dintre martori relatează că în interiorul magazinului au avut loc fapte incredibile. Acesta relatează că agresorul a fost scos pe ușa din spate, fără cătușe la mâini.

„Era un personaj în pantaloni de camuflagi și bocanci de armată și agresa lumea pe acolo. Agresa o casieră și bodyguard-ul magazinului din cauza unei sticle de vin. Era fugărit și luat la pumni și fugea în jurul unui rastel. BGS-ul n-a intervenit. A venit amenințător către mine și către o altă persoană. Era ceva neregulă cu el”, a spus acesta pentru presă.
 
Poliția Capitalei a remis un comunicat prin care anunță că, sâmbătă, în jurul orei 21.00, prin mai multe apeluri la 112 s-a sesizat că într-un supermarket din sectorul 1 un client este agresiv cu celelalte persoane aflate la cumpărături, dar și cu personalul. La fața locului s-au deplasat mai mulți polițiști de la Secția 4, care l-au imobilizat pe bărbatul agresiv. Mai multe persoane au fost duse la audieri.

„Din primele date a rezultat că întreg conflictul ar fi pornit de la faptul că bărbatul a spart o sticlă cu vin, iar un agent de pază i-a atras atenția. În momentul în care bărbatul a început să se manifeste agresiv față de paznic, mai mulți clienți ai magazinului au intervenit în sprijinul celui agresat. Ulterior au intervenit și angajați ai societății ce asigura paza magazinului, fiind apelată și Poliția”, arată Poliția Capitalei.

În urma conflictului, un bărbat a necesitat îngrijiri medicale.

De asemenea, o poartă de control a magazinului a fost deteriorată, reprezentanții societății comerciale făcând plângere.

Polițiștii fac cercetări în acest caz pentru lovire sau alte violente, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Duminică dimineață Poliția a anunțat reținerea bărbatului agresiv pentru 24 de ore.