ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Biserica de Gheață face parte din cadrul Proiectului de Marketing Turistic ”Hotel of Ice Bâlea Lac”, alăturându-se Hotelului de Gheață și complexului de igluuri, care au fost construite aproape de Stația de Telecabină Bâlea Lac.
 
În centrul masivului Făgăraș, copia unei biserici din satul Mâlâncrav din județul Sibiu a fost refăcută, bucurând turiștii care trec prin zonă.

Biserica a fost sfințită marți, iar la slujbă au fost prezenți preoți reprezentând culte diferite. Fiecare dintre preoții care au luat parte au realizat slujba specifică cultului său.

După acest moment, la Biserica de Gheață de la Bâlea Lac vor avea loc cununii religioase, botezuri, concerte de muzică bisericească, slujbe și rugăciuni comune. Aceasta va primi și turiștii care vin în vizită și care nu vor trebui să scoată din buzunar nici un ban, potrivit b1.ro.

Este al zecelea an în care Biserica de Gheață de la Bâlea Lac a fost construită.